Gündem 1 milyonluk ödülü kazanan Arda Ayten kimdir? Kaç yaşında?

1 milyonluk ödülü kazanan Arda Ayten kimdir? Kaç yaşında?

06.10.2019 - 01:17 | Son Güncellenme:

Kim Milyoner Olmak İster'de Arda Ayten 1 milyonluk soruya kadar ulaşmıştı. Dün Arda Ayten 1 milyonluk soruyu tüm Türkiye'ye gösterdi. Ayten verdiği doğru cevapla 1 Milyon TL'yi kazandı. Peki, Arda Ayten kimdir?

1 milyonluk ödülü kazanan Arda Ayten kimdir Kaç yaşında

Kim Milyoner Olmak İster yeni sezonu başladı. Geçen sezonda 1 milyonluk soruya kadar gelen Arda Ayten büyük bir başarıya imza atmış 1 milyon soruya kadar gelmişti. Genç yarışmacı 1 milyonluk soruyu bildi ve büyük ödülü kazandı. Şimdi Arda Ayten ile ilgili aramalar atmış durumda... İşte Arda Ayten'in hayatı...

Haberin Devamı

ARDA AYTEN KİMDİR?

Arda Ayten Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nde tıp fakültesi öğrencisi. 19 yaşında olan Arda Ayten kitaplara karşı büyük ilgisi olduğunu dile getiriyor. "Param olmadığı için senede sadece 150 kitap okuyabiliyorum" sözleri ile herkesi duygulandıran genç yarışmacı, yarışmadan altığı parayla daha fazla kitap alıp okuyacağını söylemişti.

Henüz 4 yaşındayken anne ve babası ayrılan Arda Ayten, babasının kendisini yıllardır aramadığını ifade etti. Arda Ayten, 1 milyonluk final sorusunu cevapladı ve büyük ödülü kazanarak bir ilke imza attı. Bu başarı sonrası Arda'nın Instagram hesabı 19 bine ulaştı ve takipçi sayısı gitgide artıyor.