Gündem Kiralık Aşk 39. bölümde akıl almaz oyun ile geliyor! - izle

Kiralık Aşk 39. bölümde akıl almaz oyun ile geliyor! - izle

24.03.2016 - 15:46 | Son Güncellenme:

STAR'da dün akşam ekrana gelen Kiralık Aşk dizisinde bu hafta yine romantizm doruktaydı! Merakla beklenen Kiralık Aşk 39. yeni bölüm yayınlandı. İlgi çekici senaryosu, eski aşkları anımsatan görüntüleriyle gönüllerde taht kuran Kiralık Aşk'ın yeni bölümünde neler oldu? Ayrıntılar haberimizde...

Kiralık Aşk 39. bölümde akıl almaz oyun ile geliyor  - izle

Ekranların fenomen dizisi Kiralık Aşk 39. yeni bölüm yayınlandı. Aşkları gün geçtikçe daha da güçlenen Ömer ve Defne, mutluluklarını Sinan-Yasemin çiftliyle de paylaşmak için bir yemeğe çıkıyor. Yemekte sürpriz bir gelişme yaşanır. Fikret Galo, Ömer'in kız arkadaşının Defne olduğunu sonunda öğreniyor. Başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç'un paylaştığı, oyuncu kadrosunda Salih Bademci, Sinem Öztürk, Melisa Şenolsun, Nergis Kumbasar ve levent ülgen'in yer aldığı Kiralık Aşk 39. yeni bölümü 25 Mart Cuma akşamı Star Tv'de yayınlandı.

Haberin Devamı

KİRALIK AŞK SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KİRALIK AŞK 39. BÖLÜM ÖZETİ

Defne ve Ömer’in arası ısınıyor. İçimizi kıpır kıpır eden bir oyuna kalkışıyorlar. Yasemin, Sinan, Defne ve Ömer muhteşem bir gün geçiriyorlar.

Akşamı ise sürprizlere gebe! Defne’den beklenmedik, sıcacık bombeler… Beklenmeyen konuk ile sırlar açığa mı çıkıyor?

Sinan ve Yasemin, nihayet… Ateş bacayı sarıyor mu yoksa? Bu arada yepyeni sürpriz bir aşk hangi karakterler arasında başlıyor?

Yayın Günü: 25 Mart Cuma

Yayın Saati: 20.00

KİRALIK AŞK 39. BÖLÜM 2. FRAGMANI - İZLE

KİRALIK AŞK 39. BÖLÜM 1. FRAGMANI - İZLE


KİRALIK AŞK BAŞROL OYUNCULARI

ELÇİN SANGU KİMDİR?

Son dönemin en çok konuşulan ismi Elçin Sangu, 13 Ağustos 1985'te İstanbul'da doğmuştur.Mersin Üniversitesi Opera bölümünden mezun olan güzel oyuncu, 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ni kazanmış, eğitimine burada devam etmiştir. Elçin Sangu, adını ilk kez 2010 yılındaki "Öyle Bir Geçer Zaman ki" adlı dizisindeki 'Jale' karakteriyle duyurmuştur. Birçok projede bulunan Elçin Sangu için kırılma noktası, 'Kurt Seyit ve Şura' dizisi olmuştur. 'Güzide' karakterini canlandıran oyuncu, performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

Haberin Devamı

BARIŞ ARDUÇ KİMDİR?

1987 tarihinde doğan Barış Arduç, Ekol Drama'da oyunculuk eğitimi almıştır. Yüzme, dalgıçlık ve futbol sporlarıyla uğraşan yakışıklı oyuncu, fotomodellik ve dublaj sanatçılığı yapmıştır. Benim İçin Üzülme adlı dizide Ahmet karakteriyle adını duyuran Barış Arduç; Pis Yedili, Küçük Hanımefendi, Dinle Sevgili gibi dizilerde oynamıştır. Deliha adlı ilk sinema filminde rol alan Barış Arduç, asıl çıkışını Star TV'de yayınlanan Kiralık Aşk adlı dizide Ömer karakteriyle yakalamıştır.