Gündem Kiralık Aşk 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! - İzle

Kiralık Aşk 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! - İzle

13.04.2016 - 14:28 | Son Güncellenme:

Bu akşam nefes kesen sahneleriyle Star Tv ekranlarında Kiralık Aşk dizisi fırtınası esecek. Romantik aşklarıyla yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle izlenen Kiralık Aşk'ta bu hafta Ömer ve Defne'yi büyük bir sürpriz bekliyor. İşte Kiralık Aşk 42. yeni bölüm fragmanı ve detayları...

Kiralık Aşk 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Star ekranlarında büyük heyecanla beklenen Kiralık Aşk dizisi 42. yeni bölümüyle Star ekranlarında Cuma akşamı kaldığı yerden devam edecek. Yapımı Ortaks Yapım, Yapımcı Melda Perahya Yalçın ve Mehmetcan Yüksel'in olduğu Kiralık Aşk dizisi yeni bölümü için heyecan dorukta. Başladığı günden beri, bütün bölümleri çok ses getiren, Kiralık Aşk dizisi 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin 42.bölüm fragmanında yine eğlenceli sahneler yer alıyor. Defne ve Ömer arasında yakınlaşma bu hafta da devam edecek. Ömer'in konuşmacı olarak katıldığı konferansta neler olacak? Ayrıntılar haberimizde...

Haberin Devamı

Başrollerini Elçin Sangu ve Barış Arduç'un paylaştığı Oyuncu kadrosunda Salih Bademci, Sinem Öztürk, levent ülgen ve Nergis Kumbasar gibi isimlerin yer aldığı Kiralık Aşk 42. yeni bölümü ile 15 Nisan 2016 Cuma akşamı Star'da.

KİRALIK AŞK 42. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE

KİRALIK AŞK 42. BÖLÜM ÖZETİ

Kiralık Aşk, defile sonrası verilen gösterişli bir partiyle başlıyor! Ne oluyorsa bu partide oluyor, ortalık karışıyor. Üstelik basın da orada! Ömer'in şehir dışında bir seminere gitmesi lazım. Sinan bunu, "Defne ve Ömer’in arasındaki buzları eritecek" bir ön balayı olarak organize ediyor. Bakalım Sinan, bir dargın bir barışık çiftimizi ikna edebilecek mi?

Diğer yandan Yasemin harekete geçiyor. Hamlelerine çok şaşıracaksınız! Beklenmedik hamleler ard arda geliyor! Neriman İplikçi'nin yeni bir hedefi var: Fikret GALLO! Neriman bu, Fikret Gallo’yu taktı kafaya. O kadını buradan gönderecek. Neriman’ın ince hesapları nereye çıkacak? Ömer, Defne'ye öyle bir sürpriz yapacak ki... Tüm kalpleri eritecek cinsten.

Kiralık Aşk 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle


KİRALIK AŞK OYUNCULARI

Haberin Devamı

Elçin Sangu - Defne Topal

Barış Arduç - Ömer İplikçi

Salih Bademci - Sinan Karakaya

Sinem Öztürk - Yasemin Kayalar

Nergis Kumbasar - Neriman İplikçi

Levent Ülgen - Necmi İplikçi

Ferdi Merter - Hulusi İplikçi

İsmail Karagöz - Şükrü

Hande Ağaoğlu - Mine

Hikmet Körmükçü - Türkan Topal

Melisa Giz Cengiz - Esra Topal

Kerem Fırtına - İsmail

Sanem Yeles - Nihan İyigünler

Onur Büyüktopçu - Koray Sargın

Osman Akça - Serdar Topal

Ender Sakallı - Vedat

KİRALIK AŞK BAŞROL OYUNCULARI

ELÇİN SANGU KİMDİR?

Son dönemin en çok konuşulan ismi Elçin Sangu, 13 Ağustos 1985'te İstanbul'da doğmuştur.Mersin Üniversitesi Opera bölümünden mezun olan güzel oyuncu, 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ni kazanmış, eğitimine burada devam etmiştir. Elçin Sangu, adını ilk kez 2010 yılındaki "Öyle Bir Geçer Zaman ki" adlı dizisindeki 'Jale' karakteriyle duyurmuştur. Birçok projede bulunan Elçin Sangu için kırılma noktası, 'Kurt Seyit ve Şura' dizisi olmuştur. 'Güzide' karakterini canlandıran oyuncu, performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

Haberin Devamı

BARIŞ ARDUÇ KİMDİR?

1987 tarihinde doğan Barış Arduç, Ekol Drama'da oyunculuk eğitimi almıştır. Yüzme, dalgıçlık ve futbol sporlarıyla uğraşan yakışıklı oyuncu, fotomodellik ve dublaj sanatçılığı yapmıştır. Benim İçin Üzülme adlı dizide Ahmet karakteriyle adını duyuran Barış Arduç; Pis Yedili, Küçük Hanımefendi, Dinle Sevgili gibi dizilerde oynamıştır. Deliha adlı ilk sinema filminde rol alan Barış Arduç, asıl çıkışını star TV'de yayınlanan Kiralık Aşk adlı dizide Ömer karakteriyle yakalamıştır.

ELÇİN SANGU'NUN KİRALIK AŞK İDDİASINA YANIT!

Elidor’un yeni reklam yüzü Elçin Sangu, önceki gün habercilerin karşısındaydı. Kiralık Aşk’ın güzel yıldızı Elçin Sangu, moderatörlüğünü Tanem Sivar’ın üstlendiği basın toplantısında “Kiralık Aşk” dizisinden ayrılacağı iddialarına da yanıt verdi. “Öyle bir şey yok, senaryo ne zaman biterse o zaman bırakırım. Çıkan tükenmişlik sendromu haberleri de asılsız.”