Gündem Kiralık Aşk 43. son bölümde resmen nefesleri kesti! izle

Kiralık Aşk 43. son bölümde resmen nefesleri kesti! izle

21.04.2016 - 20:37 | Son Güncellenme:

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Kiralık Aşk yeni bölümüyle dün akşama damgasını vurdu. Sevilen dizi Kiralık Aşk yeni bölümde Ömer ve Sinan arasındaki buzlar eridi mi? İki dost ortak noktada buluşabildi mi? Kiralık Aşk yeni bölüm ile ilgili detaylar haberimizde...

Kiralık Aşk 43. son bölümde resmen nefesleri kesti izle

Kiralık Aşk'ın 43. bölüm dün akşam Star TV de ekrana geldi. 43. bölümde de Kiralık Aşk, izleyicilerini ekran başına kilitledi. Kiralık Aşk'ın 43. bölümünde neler olacağını öğrenmek için haberimizin devamını inceleyiniz. Başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Levent Ülgen ve Nergis Kumbasar’ın paylaştığı Kiralık Aşk yeni bölümü ile 22 Nisan Cuma akşamı saat 20:00'da Star'da yayınlandı.

KİRALIK AŞK 43. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KİRALIK AŞK 43. BÖLÜM ÖZETİ

Kiralık Aşk’ta bu hafta açık havada bahar temalı katalog çekimi var. İşler birbirine girecek. Sinan ile Ömer’in kavgası git gide büyüyecek. Yasemin ve Defne ise arayı bulmaya çalışacaklar. Fakat netice herkes için yine çok şaşırtıcı olacak.

Doktor Selim… Rahat durmuyor ve Defne’ye çiçekler, çikolatalar gönderiyor. Defne bunu Ömer’den gizlemeye çalışıyor ama Ömer fark ediyor. Ortalık çok fena karışıyor!

İki cins, iki nevi şahsına münhasır karakter ilk defa karşılaşıyorlar. Hem de Ömer’in evinde. Nihan ve Koray!

Öte yandan, Neriman Fikret’i göndermek için kolları sıvadı. Bunun için her zaman olduğu gibi müthiş bir planı var! Bir medya linçi başlatıyor. Ancak Fikret’in tek derdi Neriman ve akıl almaz entrikaları olmayacak. Bu bölüm Fikret, Neriman’ın da ötesinde çok ama çok sert bir kayaya çarpacak! O kaya kim? sorusu Kiralık Aşk 43. bölümünde yanıt buldu.

KİRALIK AŞK 43. BÖLÜM 1. FRAGMANI - İZLE



Kiralık Aşk dizisinin başrollerini Defne Topal karakterine hayat veren Elçin Sangu ve Ömer İplikçi karakterine hayat veren Barış Arduç paylaşmaktadır. Dizide Salih Bademci, Nergis Kumbasar, Levent Ülger ve Sinem Öztürk gibi değerli oyuncular da yer almaktadır.

Kiralık Aşk dizisinin konusu nedir diye soracak olursanız adından da anlaşıldığı gibi kiralık bir aşk vardır. Kendi halinde bir hayatı olan Defne’nin başına bir gün çok ilginç bir olay gelir ve bu ilginç olay aslında hayatının en güzel anlarına kapı açmaktadır. Çalıştığı restoranta gelen zengin bir tasarımcı olan Ömer İplikçi’nin bir kızdan kurtulmak için Defne’yi öpmesi üzerine dizi başlar. Bu öpüşmeyi gören Neriman İplikçi (Nergis Kumbasar) yani Ömer’in yengesi Defne’yi Ömer’in aşık olması için para karşılığında kiralamak ister. İlk başta buna itiraz eden Defne, abisinin başının belaya girmesi ve paraya ihtiyacı olduğu nedeni ile bu teklifi kabul eder. Ömer’in yengesinin bu oyunu planlamasının nedeni ise Ömer’in dedesinin Ömer evlendiği takdirde Neriman İplikçi ve Necmi İplikçi (Levent Ülger) çiftine bir köşk bırakacağı sözünü vermesidir. Bu köşkü alabilmek için Neriman İplikçi Defne ile Ömer’i evlendirmeye karar verir. Defne’yi Ömer’in kişisel asistanı olarak şirkette işe alması için Sinan (Salih Bademci) ile konuşur. Defne işe başlamadan önce Ömer’in sevdiği ve sevmediği şeyler hakkında bilgilendirilip ilk iş gününde Ömer’in evine gider. Ancak Defne’nin Ömer’in kendisini öpen adam olduğundan haberi yoktur. İlk iş gününde büyük şok geçiren Defne ve Ömer ikilisi zaman geçtikçe birbirlerinden etkilenmeye başlar. Defne oyunun kendisini soktuğu bunaltıcı durum yüzünden Ömer’in yakınlaşma çabalarına ilk zamanlarda yanıt vermemektedir. Ancak daha fazla karşı koyamayan Defne ve Ömer arasında büyük bir aşk başlar. Neriman İplikçi, Ömer ve Defne’nin yakınlaşmasını sağlayan birçok ortam ve oyun hazırlamakla kendisini meşgul ederken Ömer, Defne’nin kendi kişiliğine ve doğallığına aşık olmuş durumdadır.

Ömer ve Defne’nin bu aşk hikayesinde birçok güzel ve heyecanlı anısı olmuştur. Defne aynı zamanda Neriman İplikçi’ye olan borcunu ödemek istemektedir. Bu sırada her şeyden bi’ haber olan Ömer ise Defne’ye evlenme teklifi etmiştir. Evlenme teklifine cevap vermeden önce zaman isteyen Defne, Ömer ile gerçek bir evlilik yapabilmek için borcunu ödemeye çalışmaktadır. Borcunu ödeyebilmek için gittiği tasarım okulunda yapmış olduğu bir tasarımını Ömer’in ezeli düşmanı Deniz Tranba’ya satmıştır. Böylelikle para biriktirebileceğini düşünen Defne, Ömer’in evlilik teklifine hemen evet demiştir. Daha sonra Defne’nin tasarımını sattığı kişinin Deniz Tranba (Devrim Yalçın) olduğunu öğrenen Ömer, Defne’den ayrılma kararı almıştır.

Çiftimizin başına buna benzer birçok olay geçmiştir. Sonraki bölümlerde yine birbirlerine karşı koyamayan Defne ve Ömer çiftinin bir araya gelmiş olduğunu görmekteyiz. Defne sürekli olarak panik halinde olmaya devam eder. Köşkü alabilmek için kiralık aşk oyununu yapan Neriman İplikçi, Ömer’in dedesinin köşkü onlara Ömer ve Defne evlenmeden vermesi ile Defne’ye parasını ödemesini veya gitmesini söylemiştir. Defne gitmemek için binbir türlü şey düşünür. Arkadaşları ona yardım etmek için elinden geleni yaparlar ancak o kadar yüklü bir meblayı bulamazlar. Bu meblayı bulmalarını diziye konuk oyuncu olarak giren Elifcan Ongurlar yani Fikret Gallo karakteri sağlar. Artık parayı ödeyen Defne, Ömer’e koşar ve artık önlerinde bir engel kalmadığını söyler.

Dizinin son bölümlerinde evlenme kararı alan çiftimizin başı Fikret Gallo ile derttedir. Defne, Neriman İplikçi’ye olan borcunu ödemek için Fikret’ten yardım aldığı için Fikret kiralık aşk oyununu öğrenmiştir. Ve üstelik Ömer’in çocukluğunun iyilik perisi olan Fikret, kiralık aşk oyununda masum olan tarafın Ömer olduğunu da öğrenmiştir. Fikret Gallo, Ömer’e aşık olmuştur ve Defne’nin oyununu Ömer’e söylemeyi düşünmektedir. Defne bu durumdan ötürü sürekli olarak panik halindedir. Ömer, Defne ve Fikret arasındaki gerilimi fark etmiş ve neler olduğunu anlamaya çalışmıştır. Defne ise bu sırada Sinan’ın yazlık evinde kafayı dinlemektedir. Sinan’dan Defne’nin nerede olduğunu öğrenen Ömer endişeli bir halde Defne’nin yanına gitmiştir. Dizinin daha sonraki bölümlerinde Defne ve Ömer artık çok mutludurlar ve aralarındaki tek problem kendi kıskançlıklarıdır. Oldukça beğenilen Kiralık Aşk dizisi yayınlandığı gün reyting rekorları kırmaktadır.

KİRALIK AŞK 43. BÖLÜMDEN KARELER

Kiralık Aşk 43. son bölümde resmen nefesleri kesti izle

Kiralık Aşk 43. son bölümde resmen nefesleri kesti izle

Kiralık Aşk 43. son bölümde resmen nefesleri kesti izle

Kiralık Aşk 43. son bölümde resmen nefesleri kesti izle