Gündem Kiralık Aşk 48. yeni bölüm fragmanında düğün heyecanı! - İzle

Kiralık Aşk 48. yeni bölüm fragmanında düğün heyecanı! - İzle

24.05.2016 - 14:34 | Son Güncellenme:

Kiralık Aşk dizisi yeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Heyecanın dorukta olduğu Kiralık Aşk dizisinde bu hafta neler olacak? merak konusu oldu. Yayınlanan Kiralık Aşk 48. yeni bölüm fragmanı izleyiciyi heyecanlandırdı...

Kiralık Aşk 48. yeni bölüm fragmanında düğün heyecanı - İzle

Kiralık Aşk 48. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Başladığı günden beri, bütün bölümleri çok ses getiren Kiralık Aşk bu hafta da rakiplerini geçerek zirvedeki yerini koruyacak gibi gözüküyor. Dizide Ömer ile Defne arasındaki yaşanan gerginlik nasıl sonuçlanacak merak konusu oldu. İşte Kiralık Aşk 48. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm detayları...

Haberin Devamı

Cuma akşamlarının fenomen dizisi Kiralık Aşk 48. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yapımcılığını 1 Erkek 1 Kadın’ın yapımcısı Müge Turalı’nın kurduğu yeni şirketi olan Ortaks Yapım’ın üstlendiği Kiralık Aşk, sürprizlerin ardı ardına patladığı 48. Bölüm fragmanı ve yeni gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz...

Başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Levent Ülgen ve Nergis Kumbasar’ın paylaştığı Kiralık Aşk yeni bölümüyle Cuma 20.00'da Star'da!

Kiralık Aşk yeni bölümde aylardır beklenen haber Neriman’dan geliyor.

“DÜĞÜNÜMÜZ VAR!”

Kiralık Aşk geçen bölümde Defne’nin doğum gününde ona bir sürpriz yapacağını söyleyen Ömer’in ne yapacağı merak konusu olmuştu. Yeni bölümde Neriman sanırım bizlere “Düğünümüz var!” diyerek bu sürprizin ipucunu veriyor. Fragmandaki yüzük detayı da bu olasılığı güçlendiriyor. Öte yandan Ömer ile Defne teknede zaman geçiriyor ve birbirlerine samimi itiraflarda bulunuyor.

KİRALIK AŞK 48. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE

Haberin Devamı



KİRALIK AŞK'TA GEÇTİĞİMİZ HAFTA NELER OLDU?

Ömer mektubu okudu mu?

Defne mektubu bıraktı okusun diye ve dönüp evine gitti. Artık ne olacaksa olsun diyor. Peki Ömer ne tepki verecek?

Nihayet bütün sır çözülecek mi? Neriman kendini kurtarmanın derdine düşüyor. Gelişmeler Neriman ve Koray’ı karşı karşıya getiriyor. İki yakın arkadaş küsüp ayrılıyorlar.

Dergi çekimi nihayet gerçekleşiyor. Hem de Defne ve Ömer için öyle bir zamana denk geliyor ki, işler iyice değişik bir hal alıyor. Bütün bunlar sırasında, Defne’nin doğum günü gelip çatıyor.

Kiralık Aşk 48. yeni bölüm fragmanında düğün heyecanı - İzle


Dizinin konusu şöyle;
Tam her şey bitti dediği anda kapısını çalan mucizeye hayır diyemeyen Defne, 6 aylık bir aşk oyunu teklifini kabul eder. Buna göre, ülkenin en başarılı iş adamlarından birini kendisine aşık etmek zorundadır. Bu yoldaki en büyük yardımcısı ise gerçekten aşık olduğu adamdır. Bu korkunç karmaşa, çılgın bir aşk üçgenine dönüşürken, hayatın en gerçek sorularından biriyle yüzleşir Defne: Aşkımızı biz mi seçeriz, yoksa o mu bizi seçer?