Gündem Kiralık Aşk 49. yeni bölüm fragmanları peş peşe yayınlandı! - izle

Kiralık Aşk 49. yeni bölüm fragmanları peş peşe yayınlandı! - izle

01.06.2016 - 11:19 | Son Güncellenme:

Kiralık Aşk dizisi soluk soluğa izleyeceğiniz yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Heyecan, aşk ve entrika dolu sahneleriyle gündemden düşmeyen Kiralık Aşk 49. yeni bölümün 2. fragmanı yayınlandı. Güçlü oyuncu kadrosu ve tüm zamanları aşan bir aşk hikayesiyle izleyenlere büyük keyif veren Kiralık Aşk 49. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde...

Kiralık Aşk 49. yeni bölüm fragmanları peş peşe yayınlandı - izle

Ekranların romantik komedi dizisi Kiralık Aşk yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen Kiralık Aşk dizisi 49. yeni bölüm 2. fragmanı izleyiciyle buluştu. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Kiralık Aşk'ta bu hafta neler olacak? merak konusu oldu. Detayları ve yeni gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz...

Haberin Devamı

Başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Nergis Kumbasar, Onur Büyüktopçu, Melisa Şenolsun ve levent ülgen’in paylaştığı; yapımcılığını Ortaks Yapım’ın, yönetmenliğini Şenol Sönmez’in, senaristliğini Meriç Acemi’nin üstlendiği yapım Kiralık Aşk 49. yeni bölümüyle 3 Haziran Cuma 20.00'da Star'da!

KİRALIK AŞK 49. BÖLÜM 2. FRAGMANI - İZLE

KİRALIK AŞK'TA GEÇTİĞİMİZ HAFTA NELER OLDU?

Kiralık Aşk son bölümünde, Defne’nin ayakları yerden kesiliyor. Yine aşk, hep aşk! Ömer’in Defne’yi havalara uçuran sürprizi ne? Hulusi cephesinde işler iyice karıştı. Neriman paniklerde. Hulusi Neriman’dan ne istiyor?

Herkesin bir arada olduğu düğünde bütün dengeler yerinden oynayacak. Peki düğüne bomba gibi düşen sır kimin? Koray bile endişeli.

Haberin Devamı

Defne Ömer aşkı, yaşanan bu gelişmelerle bambaşka bir boyuta taşınıyor. Defne, Neriman’ın hangi teklifine evet diyor? sorusu Kiralık Aşk 48. son bölümünde yanıt buldu.


KİRALIK AŞK 49. BÖLÜM 1. FRAGMANI - İZLE

KİRALIK AŞK DİZİSİ NE ZAMAN SEZON FİNALİ YAPACAK?

Ekranların sevilen romantik komedi dizisi Kiralık aşk’ın sezon finali tarihi belli oldu. Kiralık Aşk dizisi 24 Haziran’da ekrana gelecek olan 52. bölümüyle sezonu sonlandıracak. Dizi yeni sezonda da yayınlanmaya devam edecek. İşte o açıklama:

Kiralık Aşk 49. yeni bölüm fragmanları peş peşe yayınlandı - izle

KİRALIK AŞK'IN DİZİ KONUSU


Kendi halinde yaşayan Defne’nin birdenbire değişen hayatı ve aşkın komik halleri... Tam her şey bitti dediği anda kapısını çalan mucizeye hayır diyemeyen Defne, 6 aylık bir aşk oyunu teklifini kabul eder. Buna göre, ülkenin en başarılı iş adamlarından biri olan Ömer'i kendisine aşık etmek zorundadır. Bu yoldaki en büyük yardımcısı ise gerçek arkadaşlarıdır. Bu korkunç karmaşada, hayatın en gerçek sorularından biriyle yüzleşir Defne: Aşkımızı biz mi seçeriz, yoksa o mu bizi seçer?

KİRALIK AŞK OYUNCULARI

Elçin Sangu - Defne Topal

Barış Arduç - Ömer İplikçi

Salih Bademci - Sinan Karakaya

Sinem Öztürk - Yasemin Kayalar

Nergis Kumbasar - Neriman İplikçi

Levent Ülgen - Necmi İplikçi

Ferdi Merter - Hulusi İplikçi

İsmail Karagöz - Şükrü

Hande Ağaoğlu - Mine

Haberin Devamı

Hikmet Körmükçü - Türkan Topal

Melisa Giz Cengiz - Esra Topal

Kerem Fırtına - İsmail

Sanem Yeles - Nihan İyigünler

Onur Büyüktopçu - Koray Sargın

Osman Akça - Serdar Topal

Ender Sakallı - Vedat