Gündem Kiralık Aşk 50. yeni bölüm fragmanında sürpriz gelişme! - İzle

Kiralık Aşk 50. yeni bölüm fragmanında sürpriz gelişme! - İzle

07.06.2016 - 10:40 | Son Güncellenme:

Cuma akşamlarının vazgeçilmezi olan Kiralık Aşk dizisi için heyecan dorukta. Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle takip edilen Kiralık Aşk dizisi 50. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecan, aşk ve tutku dolu sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Kiralık Aşk dizisinin 50. yeni bölüm fragmanı ve yeni gelişmeleri bu haberimizden takip edebilirsiniz...

Kiralık Aşk 50. yeni bölüm fragmanında sürpriz gelişme - İzle

Kiralık Aşk 50. yeni bölümü ile yarın akşam Star'da seyirciyle buluşacak. Heyecanla beklenen Kiralık Aşk 50. yeni bölüm fragmanı nefes kesti. Yeni bölümü ile yine izleyiciyi ekrana kilitleyecek olan Kiralık Aşk dizisinde bu hafta sürpriz gelişmeler yaşanıyor...

Haberin Devamı

Star'da ekrana gelen Kiralık Aşk dizisi heyecan ve aşk dolu yeni bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. Merakla beklenen Kiralık Aşk 50. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ortaks Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği Kiralık Aşk yeni bölümü için heyecan dorukta. Başladığı günden beri, bütün bölümleri çok ses getiren, Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Levent Ülgen ve Nergis Kumbasar’ın başrollerinde ekrana gelen dizi Kiralık Aşk 50. yeni bölümü ile 10 Haziran 2016 Cuma akşamı saat 20:00'da Star'da.

KİRALIK AŞK 50. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE

KİRALIK AŞK'TA GEÇTİĞİMİZ HAFTA NELER OLDU?

Defne ve Ömer’in aşkına yaz geldi! Aşk dolu tam 2 gün! Defne, Ömer için evden kaçıyor. Bu romantik hafta sonu sürpriz olaylara gebe!

Haberin Devamı

Sinan, Koray’ın yarenliğinde büyük kararlar alıyor. Heyecan dorukta! Neriman’ın ise yepyeni planları var.

Ve büyük gün geldi çattı. Etekler zil çalıyor. Neriman’lar Defne’yi istemeye geliyor. Peki Defne neden tedirgin? Beklenmedik bir misafir tüm dengeleri yerinden oynatıyor. Ömer’i dehşete düşüren bu büyük olay ne? sorusu Kiralık Aşk 49. son bölümünde yanıt buldu.

KİRALIK AŞK OYUNCULARI

Elçin Sangu - Defne Topal

Barış Arduç - Ömer İplikçi

Salih Bademci - Sinan Karakaya

Sinem Öztürk - Yasemin Kayalar

Nergis Kumbasar - Neriman İplikçi

Levent Ülgen - Necmi İplikçi

Ferdi Merter - Hulusi İplikçi

İsmail Karagöz - Şükrü

Hande Ağaoğlu - Mine

Hikmet Körmükçü - Türkan Topal

Melisa Giz Cengiz - Esra Topal

Kerem Fırtına - İsmail

Sanem Yeles - Nihan İyigünler

Onur Büyüktopçu - Koray Sargın

Osman Akça - Serdar Topal

Ender Sakallı - Vedat