Gündem Kiralık Aşk 57. bölümde Ömer ve Defne arasında neler yaşanacak?

Kiralık Aşk 57. bölümde Ömer ve Defne arasında neler yaşanacak?

20.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Star TV ekranında yayınlanan sevilen dizi Kiralık Aşk 57. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Yarın akşam ekrana gelecek olan Kiralık Aşk yeni bölümde Ömer ve Defne arasında buzlar erimeye başlıyor. Ömer Defne'ye Pamir'den uzak durması gerektiğini söylüyor. Kiralık Aşk heyecan dozu yüksek yeni bölüm ile yarın akşam ekrana geliyor.

Kiralık Aşk 57. bölümde Ömer ve Defne arasında neler yaşanacak

Yapımcılığını Ortaks yapım'ın üstlendiği Kiralık Aşk dizisinin başrollerinde Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Müjde Uzman, Seçkin Özdemir yer alıyor. Kiralık Aşk 57. yeni bölüm fragmanında Ömer ve Defne arasıda romantik anlar yaşanıyor. Ömer Defne'den Pamir'den uzak durmasını istiyor. Ancak Pamir'inde Ömer hakkında yeni bir plan hazırlıyor. Kiralık Aşk 57. yeni bölüm fragmanları ile 21 Ekim Cuma saat 20:00'da ekrana geliyor.

Haberin Devamı

KİRALIK AŞK 56. SON BÖLÜM ÖZETİ

Sonunda Defne ve Ömer, baş başa! Defne geldi ve gördü. Ömer ve Ömer’in hayatındaki hiçbir şey bıraktığı gibi değil… Artık gizli bir şey kalmadı. Defne; değişen, kötü giden, iyi olmayan her şey için kendini suçluyor. Bu defa ibre Defne’de.

KİRALIK AŞK YENİ BÖLÜM FRAGMANLARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Vicdan Defne’yi dürtüyor ve Ömer’e öyle bir jest ile geliyor ki; Ömer hem şaşkın hem mutlu. Bu jeste karşılık Ömer’in Defne’ye aldığı el emeği göz nuru armağanıyla hepimiz şaşkına dönüyoruz. Pamir masada restini çekti, artık Ömer’in açık açık üzerine oynuyor.

Sinan’a gece yarısı gelen sürpriz telefon hepimizi hayrete düşürüyor. Bu defa Sinan Seda yakınlaşması görülmeye değer. Seda’nın sorumlulukları ve Sinan’ın arzuları ilk kez kesişti. İlk viraj alınabilecek mi? Koray’ın sefer ki kurbanı Seda… Koray Seda’yı fena halde köşeye sıkıştırdı. Diğer yandan şirkette parti heyecanı yaşanıyor. Partinin onur konuğu, baş misafiri ve ev sahibi Koray Sargın kendiyle yine çok mutlu. Neriman planın ne durumda olduğunu partiye katılarak görme fırsatı yakalıyor. Parti; Ömer, Pamir ve Defne üçgenine yeni bir soluk getiriyor. Ve parti sonrası beklenmedik gelişmelerle aksiyon perdesi aralanıyor.

Haberin Devamı

İso, dalgaları teker teker yardı. Ve şimdi kıyıya bir adım daha yakın. Türkan’ın yardım isteği İso ve Ayşegül’ü baş başa bırakıyor. İso evden çıkarken yüreği daha ferah. Ayşegül’ün ise içini kaplayan sıkıntılar giderek büyüyor.