Gündem Kiraz Mevsimi 54. son bölümde büyük şok - İzle

Kiraz Mevsimi 54. son bölümde büyük şok - İzle

25.10.2015 - 15:33 | Son Güncellenme:

Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi Kiraz Mevsimi son bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitledi. Kiraz Mevsimi son bölümüyle yine ilgi odağı oldu. Yeni sezona iddialı bir giriş yapan dizinin 54. bölümünde Öykü ve Önem aynı evde kalmaya başlaması süpriz yaratırken; Öykü ve Ayaz'ın jakuzu sahnesi nefes kesti?

Kiraz Mevsimi 54. son bölümde büyük şok - İzle

Fox Tv'nin sevilen dizisi Kiraz Mevsimi son bölümü ile nefes kesti. Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel'in başrollerini paylaştığı dizinin 54. bölümü izleyicilere yine keyifli bir akşam yaşattı. İkinci sezona evli çiftlerin sorunlarıyla başlayan Kiraz Mevsimi'nin bu haftaki bölümünde Öykü ve Ayaz çifti etrafa aldırmadan evliliklerinin keyfini sürmeye devam etti. Öykü ve Ayaz evliliğinde neler yaşandı? Şeyma'yı bekleyen kötü sürpriz neydi? İlker ve Sibel evliliğindeki kriz sürüyor muydu? Tüm bu sorular 24 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.15'te ekrana gelen Kiraz Mevsimi 54. bölümünde yanıt buldu.

KİRAZ MEVSİMİ 54. BÖLÜM ÖZETİ

Kiraz Mevsimi son bölümünde; ihaleyi Önem ve Ayaz'ın şirketinin kazanması, Öykü ile Ayaz'ın arasında problemlere yol açtı. Öykü, Önem'in kendisine tuzak kurarak ihaleyi aldığını düşünmekteydi. Ayaz annesinin böyle bir şey yapmış olabileceğine inanmasa da, konuyu araştırmaya karar verdi. Önem bir süreliğine Öykü ve Ayaz'ın yanına taşındı. Evdeki gerginlik devam ederken, bir gazete haberi olayları daha da karıştırdı. Mete arkadaşlarının tepkilerine ragmen Naz'dan uzak durmayı başaramadı. İlker ve Emre'nin yeni işi Sibel ve İlker'in arasındaki sorunları içinden çıkılmaz bir hale soktu.

KİRAZ MEVSİMİ SON BÖLÜMÜ VE 55. BÖLÜM FRAGMANI - TIKLA İZLE


KİRAZ MEVSİMİ BAŞROL OYUNCULARI

ÖZGE GÜREL KİMDİR?


Şubat 1987'te doğan Özge Gürel, lise öğrenimini bitirene kadar Silivri'de yaşamıştır. Önce oyunculuk sonra oyuncu yönetimi dersleri alan Özge Gürel, "Kızım Nerede" dizisinde "Zeynep" karakteriyle oyunculuk dünyasına adım atmıştır. Bu diziyi Huzur Sokağı" ve "Muhteşem Yüzyıl" dizileri izlemiştir. Ancak genç oyuncu asıl çıkışını başrolünde yer aldığı Kiraz Mevsimi'nde yapmıştır.

SERKAN ÇAYOĞLU KİMDİR?

31 Mayıs 1987'te doğan Serkan Çayoğlu, bir süre mankenlik yaptıktan sonra oyunculuğa yönelmiştir. Eğitimini üniversitenin Ekonomi bölümünde yapan yakışıklı oyuncu, ilk olarak 2012 yılında Kuzey Güney dizisinin sezon finalinde Merve Boluğur'un İtalya'dan gelen arkadaşını canlandırmıştır, sonrasında ise Zeytin Tepesi'nde yer almıştır. Serkan Çayoğlu asıl çıkışını Kiraz Mevsimi'nde yapmıştır.