Gündem Kiraz Mevsimi 56. bölüm 2. fragmanında şüpheler artıyor-izle

Kiraz Mevsimi 56. bölüm 2. fragmanında şüpheler artıyor-izle

06.11.2015 - 13:03 | Son Güncellenme:

FOX TV ekranının fenomen dizisi Kiraz Mevsimi 56. bölüm fragmanlarında heyecan dorukta. Bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek olan bölümde Öykü, Ayaz'dan şüpheleniyor. Bülent ise Meral'a evlilik teklifi eder. Kiraz Mevsimi yeni bölüm detayları haberimizde.

Kiraz Mevsimi 56. bölüm 2. fragmanında şüpheler artıyor-izle

Bülent’in Meral’e evlilik teklifi ortalığı karıştırmış; annelerle beraber Ayaz da evden gitmiştir. Öykü bir yandan şirketi kurtarmaya çalışırken bir yandan da Ayaz’a kendini affettirmeye çalışır. Ama Ayaz bu kez o kadar da kolay yumuşayacak gibi değildir. Bu durum Öykü’nün Ayaz’dan şüphelenmesine sebep olur.

Haberin Devamı

Naz ve Mete ilişkisi gizli kapaklı sürmeye devam ederken Şeyma beyaz atlı prensini aramaya devam eder. Ama aklı hala Mete’dedir. İlker ve Emre ise bu kez meşhur olma hayalleri peşine düşmüşlerdir. Ayaz’ın Öykü’den sakladığı sırlar çiftimizin evliliğinde ciddi problemlere neden olur.

Kiraz Mevsimi yeni bölümüyle Cumartesi 20.15'te FOX'ta

KİRAZ MEVSİMİ 56. BÖLÜM 2. FRAGMANI

KİRAZ MEVSİMİ 56. BÖLÜM FRAGMANI

KİRAZ MEVSİMİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Gazete haberi Ayaz ve Öykü’nün evine bomba gibi düşer. Bu haber yüzünden çok önemli bir iş anlaşmasını kaybeden Öykü, evde de Önem’le uğraşmaktadır. Öykü ve Ayaz Önem’den nasıl kurtulacaklarını düşünürlerken, Meral ve Cem’in de evlerine gelmesi durumu iyice karıştırır.

Haberin Devamı

Mete ve Naz’ın ilişkisi tehlikeli sularda ilerlemeye başlarken Şeyma da arayış içine girer. Aynı evde Meral ve Önem’le beraber yaşamaya çalışan Öykü şirketi kurtarmak için çok yakın birinden yardım ister. Ama bu işleri daha da çok karıştırır. Üstelik Öykü’yü bekleyen bir başka kötü sürpriz daha yoldadır.