Gündem Kırgın Çiçekler 40. son bölümde şoke eden intikam! - İzle

Kırgın Çiçekler 40. son bölümde şoke eden intikam! - İzle

03.04.2016 - 13:55 | Son Güncellenme:

Dün akşam yayınlanan Kırgın Çiçekler dizisinde bombalar patladı. Heyecanlandıran Kırgın Çiçekler 40. son bölümde sürpriz evlilik teklifi sahnesi izleyiciyi ekrana kitledi. Heyecanın hiç bitmediği Kırgın Çiçekler dizisinde şimdi ise 41. yeni bölüm fragmanı heyecanı yaşanıyor. Peki yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Kırgın Çiçekler dizisinden önemli detaylar haberimizde.

Kırgın Çiçekler 40. son bölümde şoke eden intikam - İzle

Ekranların sevilen dizisi Kırgın Çiçekler 40. bölümde yine çok konuşulacak sahneler yaşandı. Gerek oyuncu kadrosu gerekse duygu yüklü senaryosuyla gönülleri fetheden Kırgın Çiçekler dizisinde bu hafta mahkeme heyecanı var. Gökhan'ı öldürdüğü gerekçesiyle cezaevinde olan Nazan, bu hafta şartlı tahliye talebiyle mahkemeye çıkıyor. Ardından serbest bırakılan Serkan'ın annesi Nazan'ın başı Cemre ile dertte.

Kırgın Çiçekler son bölümün hemen ardından ekrana gelen yeni bölüm fragmanı izleyiciyi heyecanlandırdı. Dizinin yeni bölümünde evlilik teklifi yaşanacak. İşte Kırgın Çiçekler 41. yeni bölüm fragmanı ve detayları...

Kırgın Çiçekler 40. son bölümde şoke eden intikam - İzle


KIRGIN ÇİÇEKLER 41. YENİ BÖLÜM FRAGMANI - İZLE



KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Nazan'ın Mesude'ye gördüklerini anlatacağını öğrenen Kemal, apar topar bir karar alır. Defne ve Serkan'ı ziyaret edecek, annellerine mesaj göndermelerini sağlayacaktır. Eylül, Nazan'la yüzleşen Mesude'nin artık gerçekleri öğrendiğini düşünmektedir. Kemal ve Eylül tarafından sıkıştırılan Mesude, herkesi şaşırtan bir karar alır. Ekrem'in karısı tarafından edilmesi Banu'yu ümitlendirir. Anne ve babasının boşanma kararı Güney ve Kader'i karşı karşıya getirir. Güney'in anne ve babasının boşanma kararı alması Songül'ü bir seçim yapmaya zorlar. Songül, sevgilisi ve arkadaşı arasında kalır. Songül, sevgilisi ve arkadaşı arasında kalır. Ekrem ise kendini affettirmek için karısının peşindedir. Banu'nun yaptıklarından çok utanan Kader, ona engel olmak istemektedir. Annesinin yaptıkları yüzünden zor durumda kalan Kader ise çaresizce Banu'ya engel olmanın yollarını aramaktadır. Şartlı tahliyesini isteyen Nazan, mahkemeye çıkar. Herkes heyecan içinde davanın sonucunu beklemektedir. Dava sonrası Nazan serbest bırakılır. Ancak Serkan'ın annesi Nazan hanımın serbest kaldığını öğrenen Cemre, Gökhan'ın intikamını almak için peşine düşer...

KIRGIN ÇİÇEKLER 40. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Haberin Devamı

DİZİNİN KONUSU: Eylül 16'sında bir kız. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim ediyor. Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlar.

YAPIMCI: NTC MEDYA

KIRGIN ÇİÇEKLER 40. BÖLÜM FRAGMANI


OYUNCULAR: ÖZGÜR ÇEVİK (TOPRAK), İPEK KARAPINAR (FERİDE), BİRAN DAMLA YILMAZ (EYLÜL), MEHMET AYKAÇ (SERKAN), VEDA YURTSEVER (NAZAN), SACİDE TAŞANER (NERİMAN), ZEYNEP IRGAT (HEDİYE), GÖKÇE AKYILDIZ (SONGÜL), HAZAR MOTAN (CEMRE), ÇAĞLA IRMAK (KADER), ALEYNA SOLAKER (MERAL), ARİF DİREN (GÜNEY), NİL KESER (DEFNE), CANSU FIRINCI (KEMAL), DERYA ARTEMEL (MESUDE), ESMA YILMAZ (BÜŞRA), ZEYNEP PARLA (CANSU), ERDAL BİLİNGEN (TEVFİK), YUNUS EMRE TERZİOĞLU (CENK), DİLARA MÜCAVİROĞLU (ALEYNA), SEDA GÜNGÖR (MERVE), BURAK ASLAN (BURAK)

GENEL HİKAYE:
Eylül 16'sında bir kız. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim ediyor.
Yetimhanenin karşısındaki binada Cemre oturuyor. Yetimhanenin iki üç metre ilerisinde bambaşka bir hayat yaşanıyor Cemrelerin evinde. Zengin bir hayat...

Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlıyor.

KIRGIN ÇİÇEKLER DİZİSİ OYUNCULARI VE ROLLERİ :

Özgür Çevik (Toprak)
Mesleğini ve çocukları seven, iyi niyetli dürüst bir insan. Öğrencilerine sonuna kadar güvenen deneyimli bir öğretmen. Aynı zamanda aksi bir adam. Özellikle kadın erkek ilişkilerinde duygularını ifade edemeyen, kadın ruhundan pek de anlamayan biri.

İpek Karapınar (Feride)
Trabzonlu okumuş, zengin bir ailenin kızı. Çocuk Esirgeme Kurumu'nda müdür yardımcısı. Hayatın çok sert davrandığı bu çocuklara kalbini sevgisini açacağını, onların yaralarını sarabileceğini umut etti. Kızlara hayat umudu aşılamaya çalışırken kendisi de onlardan bir şeyler öğrenecek.

Biran Damla Yılmaz (Eylül)
16 yaşında. Babasını 11 yaşındayken kaybetmiş. Annesi ve küçük kız kardeşiyle beraber kıt kanaat bir çocukluk sürmüş. Üvey babasının tacizine uğruyor. Annesi tarafından yetimhaneye teslim ediliyor.

Gökçe Akyıldız (Songül)
16 yaşında. Babası cezaevine girmiş. Annesi de yeniden evlenmiş. Yeni kocası Songül'ü istememiş. Hiçbir yerde güvende hissetmiyor. Bu yüzden sert. Oysa gerçekte duygulu, duyarlı ve fedakar.

Hazar Motan (Cemre)
16 yaşında. Nişantaşı'nın zengin ve popüler kızı. Bir evin bir çocuğu.Yetimhane kızlarıyla arasında asla yıkılmayacak duvarlar olduğuna inanıyor. Babasının nasıl bir bataklığa saplanıp günden güne karardığını fark edemiyor...

Çağla Irmak (Kader)
16 yaşında. Doğduğu gün bir fırının un çuvalları arasına bırakılmış. O gün bugündür yetimhanede yaşıyor...

Aleyna Solaker (Meral)
16 yaşında. Gayri meşru olduğundan annesi tarafından yetimhaneye verilmiş.