Gündem Kırgın Çiçekler 42. yeni bölüm fragmanında sürpriz gelişme! - İzle

Kırgın Çiçekler 42. yeni bölüm fragmanında sürpriz gelişme! - İzle

12.04.2016 - 11:18 | Son Güncellenme:

Atv ekranlarında Pazartesi günlerinin vazgeçilmezi haline gelen Kırgın Çiçekler'e ünlü şarkıcı ve oyuncu Kutsi konuk oluyor. Kırgın Çiçekler son bölümü ile salı akşamı ekrana geldi. Nefes kesen sahneleriyle gündemden düşmeyen Kırgın Çiçekler 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Kırgın Çiçekler 42. yeni bölüm fragmanı ve detayları...

Kırgın Çiçekler 42. yeni bölüm fragmanında sürpriz gelişme - İzle

Kırgın Çiçekler 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sevilen diziye sürpriz bir isim katılıyor. NTC Medya’nın yapımcılığını üstlendiği, ilgiyle izlenen Kırgın Çiçekler dizisi 41. son bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitledi. Kadrosunda Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Mehmet Aykaç, Veda Yurtsever, Sacide Taşaner, Zeynep Irgat, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak ve Aleyna Solaker'in yer aldığı Kırgın Çiçekler 42. yeni bölümü ile 18 Nisan 2016 Pazartesi akşamı saat 20:00'da Atv'de.

Kırgın Çiçekler yeni bölümünde nefes kesen gelişmeler yaşanacak. Yeni bölümde ünlü sanatçı Kutsi diziye konuk oluyor ve eşsiz bir şarkıyı Meral'le birlikte seslendiriyor. Başladığı ilk günden bugüne büyük bir hayran kitlesi edinen dizi Kırgın Çiçekler’de olaylar yine bitmek bilmiyor. Meral'in annesi Seher ile Nazan'ın tahliye sonrası başı büyük belada. Cemre’nin miras olayını duyan Cemre’nin kardeşi Zeyno ise Nazan’ı iyice sıkıştırmaya başlar. Acaba Nazan, Zeyno’nun sıkıştırmalarına dayanamayıp Cemre’nin mirasını geri verecek mi? Toprak’ın evlenme teklifine Feride’nin cevabı ne olacak ? Cemre gerçekten yurdu terk edecek mi? Tüm merak edilenler Kırgın Çiçekler 42. yeni bölümünde yanıt bulacak.

KIRGIN ÇİÇEKLER 42. YENİ BÖLÜM FRAGMANI - İZLE

Haberin Devamı



KIRGIN ÇİÇEKLER 41. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Nazan şikayetçi olmayınca serbest kalan Cemre, kızlarla kavga ederek yurdu terk etmek ister. Seher'in şartlı tahliyesi Meral'i sevince boğar. Toprak, bütün öğrencilerinin önünde Feride'ye evlenme teklif eder. Kemal'e boşanma davası açan Mesude, Kemal'in bütün ısrarına rağmen kararlıdır. Selin ile kavga eden Banu merdivenlerden düşer. Kader, Selin'i suçlayınca Güney'i karşısında bulur. Cemre'nin mirasını öğrenen Zeyno ise Nazan'ı köşeye sıkıştırır...



DİZİNİN KONUSU: Eylül 16'sında bir kız. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim ediyor. Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlar.

Haberin Devamı

YAPIMCI: NTC MEDYA

KIRGIN ÇİÇEKLER OYUNCU KADROSU

Özgür Çevik-Toprak
Mesleğini ve çocukları seven, iyi niyetli dürüst bir insan. Öğrencilerine sonuna kadar güvenen deneyimli bir öğretmen. Aynı zamanda aksi bir adam. Özellikle kadın erkek ilişkilerinde duygularını ifade edemeyen, kadın ruhundan pek de anlamayan biri.

İpek Karapınar-Feride
Trabzonlu okumuş, zengin bir ailenin kızı. Çocuk Esirgeme Kurumu'nda müdür yardımcısı. Hayatın çok sert davrandığı bu çocuklara kalbini sevgisini açacağını, onların yaralarını sarabileceğini umut etti. Kızlara hayat umudu aşılamaya çalışırken kendisi de onlardan bir şeyler öğrenecek.

Biran Damla Yılmaz-Eylül
16 yaşında. Babasını 11 yaşındayken kaybetmiş. Annesi ve küçük kız kardeşiyle beraber kıt kanaat bir çocukluk sürmüş. Üvey babasının tacizine uğruyor. Annesi tarafından yetimhaneye teslim ediliyor.

Gökçe Akyıldız-Songül
16 yaşında. Babası cezaevine girmiş. Annesi de yeniden evlenmiş. Yeni kocası Songül'ü istememiş. Hiçbir yerde güvende hissetmiyor. Bu yüzden sert. Oysa gerçekte duygulu, duyarlı ve fedakar.

Hazar Motan-Cemre
16 yaşında. Nişantaşı'nın zengin ve popüler kızı. Bir evin bir çocuğu.Yetimhane kızlarıyla arasında asla yıkılmayacak duvarlar olduğuna inanıyor. Babasının nasıl bir bataklığa saplanıp günden güne karardığını fark edemiyor...

Haberin Devamı

Çağla Irmak-Kader
16 yaşında. Doğduğu gün bir fırının un çuvalları arasına bırakılmış. O gün bugündür yetimhanede yaşıyor... Aleyna Solaker-Meral16 yaşında. Gayri meşru olduğundan annesi tarafından yetimhaneye verilmiş.

Özgür Çevik kimdir?

Özgür Çevik (d. 27 Mayıs 1981, Ankara), Türk oyuncu ve şarkıcı.

Beş yaşına kadar İstanbul'da büyüyen Çevik; ilkokulu Amasya, ortaokulu Lüleburgaz, liseyi ise Bingöl ve İzmit'te Kocaeli Anadolu Lisesi'nde okudu.

1999 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe bölümünü kazanarak tekrar döndüğü İstanbul'da, eğitimle birlikte müzik çalışmalarına da devam etti. 2007'de mezun oldu.

Çevik 2004 yılında Akademi Türkiye yarışması ile tanındı. 2004-2007 yayın döneminde ekrana gelen Yabancı Damat dizisinde Niko karakterini canlandırdı. Avrupa Yakası'nda ise 150. bölüm'de konuk oyuncu olarak katıldı. Manav Özgür karakterini canlandırdı. Kavak Yelleri dizisinde konuk oyuncu olarak kendi ismi ile oynadı. Show TV'de "Gece Sesleri" adlı dizide başrol canlandırdı ve ardından "Balkan Düğünü"nde oynadı.Oyuncu şimdilerde ise Atv'de yayınlanan 'Kırgın Çiçekler' adlı dizide 'Toprak' rolünde başrol oyuncusudur.

Yazarlar