Gündem Kırgın Çiçekler 43. yeni bölüm fragmanında gerilim artıyor! - İzle

Kırgın Çiçekler 43. yeni bölüm fragmanında gerilim artıyor! - İzle

21.04.2016 - 14:54 | Son Güncellenme:

Ekranların merakla beklenendizisi Kırgın Çiçekler 43. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Dram yüklü senaryosuyla adından söz ettiren Kırgın Çiçekler'de bu hafta gerilim artıyor. Cemre'nin teyzesiyle başı derteyken, Neriman hanım bıçaklı saldırıya uğruyor. Yayınlanan fragman ile izleyiciyi heyecanlandıran Kırgın Çiçekler dizisi hakkında yeni gelişmelir bu haberimizden takip edebilirsiniz...

Kırgın Çiçekler 43. yeni bölüm fragmanında gerilim artıyor - İzle

Atv'de ekrana gelen Kırgın Çiçekler dizisi yeni bölüm için heyecan dorukta. Heyecanla beklenen Kırgın Çiçekler, 43. yeni bölüm fragmanı nefes kesti. Duygu yüklü sahneleriyle ekrana gelecek olan Kırgın Çiçekler dizisinde Cemre'nin başı büyük belada. Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Kırgın Çiçekler yeni bölümünde yine olayllar bitmek bilmiyor. Neriman hanımı bıçaklamakla suçlanacak olan Cemre, bu gerilim dolu olaylara karşın yeni bölümde neler yapacağı merak konusu oldu.

Haberin Devamı

Başrollerini Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak'ın paylaştığı, oyuncu kadrosunda ise Aleyna Solaker, Mehmet Aykaç, Veda Yurtsever, Sacide Taşaner, Zeynep Irgat'ın oyuncu kadrosunda yer aldığı Kırgın Çiçekler yeni bölümü ile 25 Nisan Pazartesi 20:00’da ATV’de.

KIRGIN ÇİÇEKLER 43. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Zeyno, kızları Cemre'nin halasına karşı uyarır. Hapishaneden çıkan Seher'e Nazan, kucak açarak evinde misafir eder. Cemre durumu öğrenince kızlarla kavga eder. Herkesten uzaklaşarak Emel'in tuzağına düşer ve git gide kötüye gitmeye başlar. Banu'nun bebeği doğurmaya kararlı olduğunu anlayan Selin, Banu'yu çok zor bir durumun içine sokar. Ünlü bir şarkıcıdan düet teklifi alan Meral, kazanacağı para ile taşınmak için gün saymaktadır. Abbas'ın adamları tarafından takip edildiğini düşünen Seher ise korku içindedir. Yeni bir hayat için mücadele ederken beklenmeyen bir durumun içine çekilirler...

DİZİNİN KONUSU: Eylül 16'sında bir kız. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim ediyor. Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlar.