Gündem Kırgın Çiçekler 43. yeni bölüm fragmanında mahkeme kavgası!

Kırgın Çiçekler 43. yeni bölüm fragmanında mahkeme kavgası!

23.04.2016 - 22:57 | Son Güncellenme:

Atv ekranlarının vazgeçilmez dizisi Kırgın Çiçekler izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Her bölümü ayrı bir heyecan kasırgası şeklinde geçen Kırgın Çiçekler büyük bir merakla bekleniyor. İşte heyecanla beklenen Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı...

Kırgın Çiçekler 43. yeni bölüm fragmanında mahkeme kavgası

Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı izleyenleri ekrana kilitledi. Pazartesi akşamlarının sevilen dizisi olan Kırgın Çiçekler'de heyecan giderek büyüyor. Kırgın Çiçekler 43. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Kırgın Çiçekler yeni bölümde neler olacak? İşte yeni bölüm fragmanı ve son bölümden detaylar haberimizde.

Haberin Devamı

Kırgın Çiçekler 43. yeni bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizi dünyasında reytinglere doymayan Kırgın Çiçekler'de bu hafta neler olacak merak konusu.

KIRGIN ÇİÇEKLER'DE NELER OLMUŞTU?

Zeyno, kızları Cemre'nin halasına karşı uyarır. Hapishaneden çıkan Seher'e Nazan, kucak açarak evinde misafir eder. Cemre durumu öğrenince kızlarla kavga eder. Herkesten uzaklaşarak Emel'in tuzağına düşer ve git gide kötüye gitmeye başlar. Banu'nun bebeği doğurmaya kararlı olduğunu anlayan Selin, Banu'yu çok zor bir durumun içine sokar. Ünlü bir şarkıcıdan düet teklifi alan Meral, kazanacağı para ile taşınmak için gün saymaktadır. Abbas'ın adamları tarafından takip edildiğini düşünen Seher ise korku içindedir. Yeni bir hayat için mücadele ederken beklenmeyen bir durumun içine çekilirler...

Haberin Devamı

Kırgın Çiçekler 43. yeni bölüm fragmanında mahkeme kavgası

KIRGIN ÇİÇEKLER 43. BÖLÜM FRAGMAN



DİZİNİN KONUSU: Eylül 16'sında bir kız. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim ediyor. Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlar.

Yazarlar