Gündem Kırgın Çiçekler 45. bölüm fragmanında taciz skandalı!

Kırgın Çiçekler 45. bölüm fragmanında taciz skandalı!

05.05.2016 - 10:21 | Son Güncellenme:

Kırgın Çiçekler 45. bölüm fragmanı yayınlandı! Pazartesi akşamları ekrana gelen Kırgın Çiçekler 45. bölüm fragmanında heyecan dolu sahneler izleyenleri ekrana bağlayacak. Kırgın Çiçekler 45. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Kırgın Çiçekler 45. bölüm fragmanında taciz skandalı

Ekranların merakla beklenen dizisi Kırgın Çiçekler 45. bölüm fragmanı yayınlandı. Yetimhanede; Eylül, Kader, Meral, Songül ve Cemre'nin yollarının kesişme hikayesini anlatan Kırgın Çiçekler dizisi yeni bölümünde yine bol heyecan ve dram var. Zengin oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Kırgın Çiçekler 45. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde...

Başrollerini Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak'ın paylaştığı, oyuncu kadrosunda ise Aleyna Solaker, Mehmet Aykaç, Veda Yurtsever, Sacide Taşaner, Zeynep Irgat'ın oyuncu kadrosunda yer aldığı Kırgın Çiçekler yeni bölümü ile 9 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20:00'da Atv'de.

KIRGIN ÇİÇEKLER 45. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE



Kırgın Çiçekler son bölümünde, elinde bıçakla kanlar içinde uyanan Cemre, kendisini katil zannetmektedir. Nazan'ın kaybolduğu ortaya çıkınca bütün oklar Cemre ve Emine'yi gösterir. Polis Nazan'ı ararken herkes merak içindedir. Banu'nun bebeği aldırmadığını öğrenen Neriman, bir çocukla daha uğraşmamak için bir plan yapar. Ailesiyle bağlarını koparan Güney, tek başına hayat kurmakta zorlanmaktadır. Emel, Cemre ile kızları görüştürmemek için yalan söyler fakat Mesude'ye yakalanır. Cemre hiç kimseye gerçeği itiraf edemediği için panikle kendi sonunu hazırlamak ister...

GENEL HİKAYE:

Eylül 16'sında bir kız. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim ediyor.
Yetimhanenin karşısındaki binada Cemre oturuyor. Yetimhanenin iki üç metre ilerisinde bambaşka bir hayat yaşanıyor Cemrelerin evinde. Zengin bir hayat...

Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlıyor.

YAPIMCI: NTC MEDYA

Haberin Devamı

OYUNCU KADROSU:

FERİDE (İPEK KARAPINAR):

Trabzonlu, okumuş, zengin bir ailenin kızı. Çocuk Esirgeme Kurumu'nda müdür yardımcısı. Hayatın sert davrandığı bu çocuklara kalbini ve sevgisini açacağını, onların yaralarını sarabileceğini düşünüyor. Kızlara hayat umudu aşılamaya çalışırken kendisi de onlardan bir şeyler öğrenecek.

EYLÜL (BİRAN DAMLA YILMAZ):

16 yaşında. Babasını 11 yaşındayken kaybetmiş. Annesi ve küçük kız kardeşiyle beraber kıt kanaat bir çocukluk sürmüş. Üvey babasının tacizine uğruyor. Annesi tarafından yetimhaneye teslim ediliyor.

SONGÜL (GÖKÇE AKYILDIZ):

16 yaşında. Babası cezaevine girmiş. Annesi de yeniden evlenmiş. Yeni kocası, 'Songül'ü istememiş. Bu yüzden sert. Oysa gerçekte duygulu, duyarlı ve fedakar.

Haberin Devamı

CEMRE (HAZAR MOTAN):

16 yaşında. Nişantaşı'nın zengin ve popüler kızı. Bir evin bir çocuğu. Yetimhane kızlarıyla arasında asla yıkılmayacak duvarlar olduğuna inanıyor.

KADER (ÇAĞLA IRMAK):

16 yaşında. Doğduğu gün bir fırının un çuvalları arasına bırakılmış. O gün bugündür yetimhanede yaşıyor.

MERAL (ALEYNA SOLAKER):

16 yaşında. Gayri meşru olduğundan annesi tarafından yetimhaneye verilmiş. '

TOPRAK (ÖZGÜR ÇEVİK)

Mesleğini ve çocukları seven, iyi niyetli dürüst bir insan. Öğrencilerine sonuna kadar güvenen bir öğretmen. Aynı zamanda aksi bir adam. Özellikle kadın-erkek ilişkilerinde duygularını ifade edemeyen, kadın ruhundan pek de anlamayan biri.