Gündem Kırgın Çiçekler 62. bölüm fragmanında kızlar hapishaneye düşüyor!

Kırgın Çiçekler 62. bölüm fragmanında kızlar hapishaneye düşüyor!

28.11.2016 - 09:30 | Son Güncellenme:

ATV ekranında yayınlanan sevilen dizi Kırgın Çiçekler 62. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan Kırgın Çiçekler 62. yeni bölüm fragmanında kızlar hapishaneye düşüyor. Hapishanede yaşanan duygusal konuşma izleyenleri ekrana kilitlemeye hazırlanıyor. Kırgın Çiçekler 62. yeni bölüm fragmanı ile 4 Aralık Pazartesi ekrana geliyor.

Kırgın Çiçekler 62. bölüm fragmanında kızlar hapishaneye düşüyor

Başrollerini Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak ve Aleyna Solaker'in paylaştığı Kırgın Çiçekler heyecan dolu yeni bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Kırgın Çiçekler 61. bölümü ile 28 Kasım 2016 Pazartesi akşamı saat 20:00'da Atv'deydi.

Haberin Devamı

KIRGIN ÇİÇEKLER 62. BÖLÜM FRAGMANI

KIRGIN ÇİÇEKLER 61. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kırgın Çiçekler son bölümde Cemre tekrar zengin olduğu için çok mutlu olur. Nazan, evlerini Cemre'ye bırakınca kalacak yer bulmak zorunda kalırlar. Sadullah, Selin'in şirketinde işe başlar. Selin'in planlarından habersiz olan Songül, babası iş bulduğu için çok mutludur. Toprak'la arası iyice açılan Feride, Özlem'den şüphelenmeye başlar. Cemre, Nazan'ın evinde kutlama partisi düzenler. Eylül, Serkan ile Cemre arasında kalır. Parasını ve evini kaptıran Defne, kızlardan intikam almak için korkunç bir plan yapar.

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

GENEL KONU:

Eylül 16 yaşında genç bir kızdır. Bir gece kondu da annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal’le birlikte yaşar. Eylül, üvey babası Kemal’in tacizine uğrar ve Eylül bu tacizi annesine anlatır. Annesi çıkar bir yol bulamayıp Kemal’i de çok sevdiğinden dolayı Eylül’ü yetimhaneye vermeye karar verir. Eylül için yetimhane günleri başlar. Yetimhanenin karşısındaki ev Cemrelerin evidir. Yetimhanenin dışında ki Cemrelerin evinde ise zengin bir hayat vardır. Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül’e yetimhanenin müdür yardımcısı Feride destek olur.

OYUNCULAR:

Özgür ÇEVİK(Toprak): 1981 Ankara doğumlu olan yakışıklı oyuncu 34 yaşındadır. 2007 yılı İstanbul Üniversitesi Felsefe Bölümü mezunudur. Yabancı damat dizisinde oynadığı Niko karateri ile izleyici tarafından tanınmaktadır. Son olarak Kiraz MEvsimi dizisine konuk oyuncu olarak katılmış ve Derin karakterini canlandırmıştır.

Öğrencileri çok seven onlara değer veren bir öğretmen. Aslında aksi bir insan özellikle kadınlarla çok iyi anlaşamaz. Ancak Feride ile yolları kesişecek.

Kırgın Çiçekler 62. bölüm fragmanında kızlar hapishaneye düşüyor


Derya ARTEMEL(Masude): Eylül’ün annesi 2 çocuğu var birine de hamile. Kemal’den 5 yaş büyük. Kemal ile çocukları için evlenmiş ancak daha sonradan gönlünü de kaptırmıştır.