Gündem Kırgın Çiçekler 70. bölüm fragmanında Kemal, Eylül'ü kaçırıyor!

Kırgın Çiçekler 70. bölüm fragmanında Kemal, Eylül'ü kaçırıyor!

29.01.2017 - 12:30 | Son Güncellenme:

Kırgın Çiçekler 70. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamları ekrana gelen Kırgın Çiçekler dizisinin son bölümünde Eylül, Kemal'den kurtulmak isterken Kemal'e yeniden yakalandı. Yayınlanan Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanında Kemal, Eylül'ü kaçırıyor. Bütün bunlar yetmezmiş gibi Eylül'ün ağzından kızlara mektup yazıyor.

Kırgın Çiçekler 70. bölüm fragmanında Kemal, Eylülü kaçırıyor

Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğitalp'in üstlendiği, dizinin başrollerini Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak, Aleyna Solaker, Mehmet Aykaç, Veda Yurtsever, Sacide Taşaner ve Zeynep Irgat'in paylaştığı Kırgın Çiçekler 69. bölümü ile 30 Ocak Pazartesi akşamı saat 20:00'da Atv'deydi.

Haberin Devamı

KIRGIN ÇİÇEKLER 69. BÖLÜM ÖZETİ

Kırgın Çiçekler yeni bölümünde Kemal, Eylül'ü eve götürmek için polisle Atakan'ın kapısına dayanır. Feride, Eylül'ü kurtarmak için bir çözüm bulmak zorundadır. Defne gerçek ailesini bulmak için Neriman'la sıkı bir pazarlığa girer. Meral'in Mert'le buluşması kızlardan tepki alır. Zehra, Selin'den para sızdırmak için Songül'e karşı iş birliği yapmaya karar verir. Eylül, Kemal onu eve götürecek korkusuyla Atakan'la kaçmaya karar verir. Temyiz davasının aleyhine çıkacağını öğrenen Kemal, hapse girmemek için korkunç bir plan yapar…

OYUNCULAR

Özgür Çevik (Toprak)

Mesleğini ve çocukları seven, iyi niyetli dürüst bir insan. Öğrencilerine sonuna kadar güvenen deneyimli bir öğretmen. Aynı zamanda aksi bir adam. Özellikle kadın erkek ilişkilerinde duygularını ifade edemeyen, kadın ruhundan pek de anlamayan biri.

Haberin Devamı

İpek Karapınar (Feride)

Trabzonlu okumuş, zengin bir ailenin kızı. Çocuk Esirgeme Kurumu'nda müdür yardımcısı. Hayatın çok sert davrandığı bu çocuklara kalbini sevgisini açacağını, onların yaralarını sarabileceğini umut etti. Kızlara hayat umudu aşılamaya çalışırken kendisi de onlardan bir şeyler öğrenecek.