Gündem Kırgın Çiçekler 76. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak?

Kırgın Çiçekler 76. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak?

13.03.2017 - 08:01 | Son Güncellenme:

ATV ekranında yayınlanan sevilen dizi Kırgın Çiçekler dün akşam ekrana 75. son bölüm ile geldi. Pazartesi akşamlarının dram yüklü senaryosu Kırgın Çiçekler'de Kemal amansız planlarına devam etti. Nazan'dan fidye isteyen Kemal amacına ulaştı. Ekrana gelen son bölüm ardından Kırgın Çiçekler 76. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Kırgın Çiçekler 76. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak

Başrollerini İpek Karapınar, Özgür Çevik, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız ve Hazar Motan’ın paylaştığı fenomen dizi Kırgın Çiçekler 75. bölümü yayınlandı. Dizide Kemal'in hastaneden kaçması herkesi tedirgin ediyor. Defne'nin kaybolduğunu öğrenen Kemal ise bunu fırsat bilip Nazan'dan belli bir miktarda para ister. Ancak Nazan, Defne'nin Kemal tarafından kaçırılmadığını öğrenince büyük bir şok yaşar. Eylül ise hastaneden taburcu olarak eve döner.

Haberin Devamı

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KIRGIN ÇİÇEKLER 75. SON BÖLÜM ÖZETİ

Kırgın Çiçekler dizisinde bu hafta Kemal elini keserek hastaneden kaçar. Haberi alan kızlar korku içinde kalır. Kemal elinin intikamını almak için yemin eder. Defne'nin aniden ortadan kaybolmasıyla herkes panikler. Defne'yi Kemal'in kaçırdığına ikna olan Nazan, Eylül'e cephe alır. Songül ve Güney, Zehra'nın eski evini kiralar. Kendilerine yeni bir hayat kurmak isterken, Selin peşlerini bırakmaz. Eylül hastaneden taburcu olarak eve döner. Mesude artık iyi bir anne olmaya çalışsa bile Eylül için geçmişin acılarını unutmak zor olacaktır.

KIRGIN ÇİÇEKLER 76. BÖLÜM FRAGMANI