Gündem Kırgın Çiçekler 79. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kırgın Çiçekler 79. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

03.04.2017 - 07:48 | Son Güncellenme:

Kırgın Çiçekler 78. son bölüm ile dün akşam ekrana geldi. ATV'nin sevilen dizisi Kırgın Çiçekler'de Eylül, annesi Mesude'yi kaybetmiş olmanın verdiği acı ile büyük bir yıkım yaşadı. Toprak ve Feride zor günler geçiren Eylül'ü Kemal tehlikesine karşılık bir an olsun yalnız bırakmadı. Peki Kırgın Çiçekler 79. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kırgın Çiçekler 79. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Kırgın Çiçekler bomba gibi bir bölümle daha ekranlara geldi. Kırgın Çiçekler'de Eylül kardeşleri ile birlikte eve çıktı. Fakat Kemal, Eylül'ün peşini bırakmadı. Başrollerini, Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz ve Mehmet Aykaç’ın paylaştığı Kırgın Çiçekler 78. yeni bölümü 3 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00’de ATV'deydi

Haberin Devamı

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kırgın Çiçekler dizisinde Eylül annesini kaybetmesinden sonra kardeşlerini de alıp eve yerleşiyor. Fakat yine de kızlar Kemal’in Eylül’ü tek başınayken bulup ona bir şey yapmasından bir hayli çekiniyorlar. Bu yüzden de Toprak ile Feride Eylül’ü bu hem acılı hem de tehlikeli günlerinde bir an olsun yalnız bırakmıyorlar. Bu sırada Serkan da Eylül’ü görmek için ziyaretine gidiyor ve ona aşık olduğunu söylüyor.

Öte yanda Güney ise tefeciler tarafından borcu yüzünden köşeye kıstırılıyor. Songül de borçlandıklarını öğrendikten sonra artık yapacak bir şeyi kalmadığı için Selin’in yanına gidip ondan yardım istiyor. Tefeciler bu sırada Songül ve Güney’i tehdit ediyorlar.

Kemal’in aklı ise hala Metin’de. Kemal, Nazan’dan parayı geri vermenin karşılığı olarak Metin’i istiyor. Nazan buna hiçbir şekilde yanaşmazken Kemal’in Metin’i almak için nasıl bir zorluk kullanacağı ve neler olacağı merakla bekleniyor.

Haberin Devamı

Eylül kardeşleriyle beraber eve yerleşir. Kızlar Kemal'in Eylül'ü yalnız yakalayıp zarar vermesinden korkmaktadır. Feride ve Toprak, Eylül'ü zor günlerinde yalnız bırakmazlar. Serkan, Eylül'ün ziyaretine gelerek ona hala âşık olduğunu söyler.

Güney, tefeci tarafından köşeye kıstırılır. Songül borçlandıklarını öğrenince en son çare Selin'e gider. Tefeci Güney ve Songül'ü tehdit eder. Kemal, Nazan'dan parasını geri vermesi karşılığında Metin'i ister…