Gündem Kırgın Çiçekler 97. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kırgın Çiçekler 97. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

06.11.2017 - 10:01 | Son Güncellenme:

Kırgın Çiçekler'de Pazartesi akşamı 96. bölüm heyecan yaşandı. Kırgın Çiçekler dizisinde Serkan'a yapılan sürpriz herkesi duygulandırdı. Ejder'in annesinin arkadaşı olduğunu anlayan Kader, babasının kim olduğunu öğrenmek için Ejder'le konuşmaya karar verdi. Kırgın Çiçekler 97. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

Kırgın Çiçekler 97. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

ATV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Kırgın Çiçekler 97. bölüm fragmanını yayınladı. Pazartesi akşamları ekrana gelen dizinin yeni bölümünde Kader gerçeklere çok yakındır... İşte yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar...

Haberin Devamı

KIRGIN ÇİÇEKLER 97. BÖLÜM FRAGMANI

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ejder'in annesinin arkadaşı olduğunu anlayan Kader, babasının kim olduğunu öğrenmek için Ejder'le konuşmaya karar verir. Meral engel olmak için her şeyi yapmaya kararlıdır. Ali ve Feride'nin araştırdığı Rahmi Bey olayıyla ilgili şok bir gelişme yaşanır. Serkan, herkesin hasta olduğunu bildiğini öğrenir. Güney, Serkan'a sürpriz yaparak en sevdiği sanatçıyla sahneye çıkmasını sağlar. Hastalığını kritik bir evresinde olan Serkan, son gücünü sahnede tüketir.