Gündem Kırgın Çiçekler dizisi son bölümden sonra 85. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kırgın Çiçekler dizisi son bölümden sonra 85. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

14.05.2017 - 12:35 | Son Güncellenme:

Kırgın Çiçekler dizisi nefes kesen son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Duygu yüklü sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Kırgın Çiçekler'in 84. bölümünde bu hafta Kemal, Eylül'ü hastane tuvaletinde köşeye sıkıştırdı. Heyecan dolu son bölümün ardından Kırgın Çiçekler 85. yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu.

Kırgın Çiçekler dizisi son bölümden sonra 85. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi olan Kırgın Çiçekler'de Eylül'ün bir türlü Kemal'den kurtulamıyor olması izleyenleri üzdü. Kırgın Çiçekler 84. bölümde ise Kemal'in ölmesi herkesi şaşırttı ve heyecanlandırdı. Diğer yandan Meral'in zengin dedesinin ortaya çıkması merak uyandırdı.

Haberin Devamı

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, yönetmenliğini Serkan Birinci’nin yaptığı, senaryosunu Gül Abus Semerci ve Yelda Eroğlu’nun kaleme aldığı Kırgın Çiçekler dün akşam ekranlara geldi.

KIRGIN ÇİÇEKLER 84. BÖLÜM ÖZETİ

Kemal, Eylül'ü hastane tuvaletinde köşeye sıkıştırır. Bir anda Kemal'le burun buruna gelen Eylül, panik halde yardım istemeye çalışır. Kızlar ve Feride, Eylül'ün yaşadığını öğrenip şoka girerler. Feride bu bilgiyi kendisinden saklayan Toprak'a çok kızar. Kemal için çember iyice daralır.

Kırgın Çiçekler yeni bölümünde Selin, Zehra'dan intikam almak için bir plan yaparak Zehra'yı evinden attırır. Yurda gelen bir avukat, çok zengin bir ailenin yıllar önce yurda verilen kızını aradığını bildirir. Olay basına yansıyınca Meral, verilen bilgilerden bu kızın kendisi olduğunu düşünerek aileyi ziyarete gider…

OYUNCULAR:

Haberin Devamı

Özgür Çevik - Toprak

Mesleğini ve çocukları seven, iyi niyetli dürüst bir insan. Öğrencilerine sonuna kadar güvenen deneyimli bir öğretmen. Aynı zamanda aksi bir adam. Özellikle kadın erkek ilişkilerinde duygularını ifade edemeyen, kadın ruhundan pek de anlamayan biri.

İpek Karapınar - Feride

Trabzonlu okumuş, zengin bir ailenin kızı. Çocuk Esirgeme Kurumu'nda müdür yardımcısı. Hayatın çok sert davrandığı bu çocuklara kalbini sevgisini açacağını, onların yaralarını sarabileceğini umut etti. Kızlara hayat umudu aşılamaya çalışırken kendisi de onlardan bir şeyler öğrenecek.

Biran Damla Yılmaz - Eylül

16 yaşında. Babasını 11 yaşındayken kaybetmiş. Annesi ve küçük kız kardeşiyle beraber kıt kanaat bir çocukluk sürmüş. Üvey babasının tacizine uğruyor. Annesi tarafından yetimhaneye teslim ediliyor.

Gökçe Akyıldız - Songül

16 yaşında. Babası cezaevine girmiş. Annesi de yeniden evlenmiş. Yeni kocası Songül'ü istememiş. Hiçbir yerde güvende hissetmiyor. Bu yüzden sert. Oysa gerçekte duygulu, duyarlı ve fedakar.

Hazar Motan Cemre 16 yaşında. Nişantaşı'nın zengin ve popüler kızı. Bir evin bir çocuğu.Yetimhane kızlarıyla arasında asla yıkılmayacak duvarlar olduğuna inanıyor. Babasının nasıl bir bataklığa saplanıp günden güne karardığını fark edemiyor...
Çağla Irmak Kader 16 yaşında. Doğduğu gün bir fırının un çuvalları arasına bırakılmış. O gün bugündür yetimhanede yaşıyor...