Gündem Kırlangıç Fırtınası 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kırlangıç Fırtınası 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

03.04.2017 - 09:14 | Son Güncellenme:

Kırlangıç Fırtınası 5. bölümü ile ekrana geldi. Yayına girdiği ilk günden beri büyük ilgiyle izlenen Kırlangıç Fırtınası'nda bu hafta yer alan görüntülere göre; Ülfet artık Kudret için en büyük tehlike haline geldi. Abi kardeş düellosu tüm şiddetiyle devam etmektedir. Kırlangıç Fırtınası 6. yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı

Kırlangıç Fırtınası 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Yapımcılığını Limon Film’in üstlendiği; başrollerini ise Emel Çölgeçen, Fikret Kuşkan, Ekin Mert Daymaz, Damla Aslanalp, Ebru Aykaç, Gün Akıncı, İnanç Konukçu, Ozan Osmanpaşaoğlu ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun paylaştığı Kırlangıç Fırtınası 5. bölümü ile FOX TV'deydi

Haberin Devamı

KIRLANGIÇ FIRTINASI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KIRLANGIÇ FIRTINASI 5. BÖLÜM ÖZETİ

Kırlangıç Fırtınası yeni bölümünde, Ülfet’in Kudret’i ihbar etmesi ve suçüstü yakalatması Kudret için büyük bir darbe olur. Ülfet’in artık asla geri adım atmayacağını anlayan Kudret, Ülfet’i hafife almaması gerektiğini iyiden iyiye anlar. Ülfet artık Kudret için en büyük tehlike haline gelir. Abi kardeş düellosu tüm şiddetiyle devam etmektedir.

Maral ve Yusuf arasındaki yakınlık Şahin’i rahatsız etmeye başlar. Adını koyamadığı aşkı, kardeşi ve sevdiği arasına sıkışan Şahin geri dönülmez bir yola girmek üzeredir.

Fikret ve Zehra arasındaki gerilim gitgide yükselirken Fikret’in yaptıklarına dayanamayan Zehra için artık konak yaşanmaz hale gelir. Çıkış yolu arayan Zehra çareyi nerede bulacak? Hikmet ve konaktakiler Zehra’nın vereceği karardan nasıl etkilenecekler?