Gündem Kırmızı Oda oyuncuları kimler, dizinin konusu nedir? Kırmızı Oda hangi kitaptan uyarlama?

Kırmızı Oda oyuncuları kimler, dizinin konusu nedir? Kırmızı Oda hangi kitaptan uyarlama?

05.09.2020 - 01:57 | Son Güncellenme:

Kırımızı Oda bugün ilk bölümü ile ekranlara geliyor. TV8 ekranlarında yayın hayatına başlayan Kırımız Oda'nın başrolünde Binnur Kaya rol alıyor. Kitaptantan uyarlama olan Kırmızı Oda'nın oyuncuları, konusu ve yazarı merak ediliyor. Peki Kırmızı Oda hangi kitaptan uyarlama? İşte Kırmızı Oda konusu ve oyuncuları...

Kırmızı Oda oyuncuları kimler, dizinin konusu nedir Kırmızı Oda hangi kitaptan uyarlama

Kırmızı Oda dizisi bugün yayın hayatına başlıyor. Gülseren Budayıcıoğlu'nun hikayelerinden uyarlanan Kırmızı Oda dizisinde birçok isim yer alıyor. Dizide psikiyatri kliniğindeki doktorların ve hastaların hayatları ile ilgili detaylar yer alacak. Peki Kırmızı Oda konusu nedir? Kırmızı Oda oyuncuları kimler?

Haberin Devamı

KIRMIZI ODA OYUNCULARI

Binnur Kaya

Tülin Özen

Meriç Aral

Burak Sevinç

Gülçin Kültür

Baran Arslan

Canberk Gültekin

KIRMIZI ODA KONUSU NEDİR?

Yazar Gülseren Budayıcıoğlu'nun bir Psikiyatri kliniğinde geçen yaşanmış olaylardan esinlenerek uyarlanmıştır.

“Kırmızı Oda” dizisinde başrol oyuncusu Binnur Kaya, psikiyatri kliniği sahibi bir psikiyatristi canlandıracak.Psikiyatri kliniğindeki doktorların ve onlara başvuran hastaların hayatlarının ele alınacağı “Kırmızı Oda”da izleyici ile buluşacak her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralayacak ve belki de izleyiciler Kırmızı Oda'da kendinden parçalar bulacak.Kliniğe gelen hastalar, o güne kadar kimseye söyleyemedikleri sırları dile getirirken; izleyiciler de o hikayelerde kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair izleri fark edecek.

Haberin Devamı

KIRMIZI ODA'DA MELİHA KARAKTERİNİ CANLANDIRAN EVRİM ALASYA KİMDİR?

Evrim Alasya, 2 Ağustos 1979 tarihinde doğdu. Dokuz Eylül Üniversitesi tiyatro bölümü mezunudur. Oyunculuğa ilk olarak 1999 yılında Pınar Çocuk Tiyatrosu'nda başlamıştır. Birçok farklı projede yer alan Alasya, asıl çıkışını Muhteşem Yüzyıl dizisiyle yakalamıştır.

SALİH BADEMCİ KİMDİR?

Salih Bademci, 15 Ağustos 1984 tarihinde doğdu. Bademci, Bornova Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Serdar Akar'ın Barda filminde ve yine Serdar Akar'ın yapımcılığını üstlendiği Elveda Rumeli dizisinde rol aldı. Kanal D'de yayınlanan Zeytin Tepesi dizisinde "Akın" karakterini, 2014 yılında ise Kanal D'de yayınlanan Ulan İstanbul dizisinde "Ceyhun" karakterini canlandırdı. 2015 yılı itibarıyla Star TV'de yayınlanan Kiralık Aşk dizisinde "Sinan Karakaya" karakterini canlandırdı.