Gündem Kısmetse Olur 122. yeni bölüm fragmanında halk oylaması! - izle

Kısmetse Olur 122. yeni bölüm fragmanında halk oylaması! - izle

11.03.2016 - 14:03 | Son Güncellenme:

Kısmetse Olur 122. bölüm (halk oylaması) fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Kısmetse Olur 122. yeni bölüm halk oylamasın'da yarışmaya veda eden isim belli olacak. Kısmetse Olur hakkında tüm merak edilenler haberimizde...

Kısmetse Olur 122. yeni bölüm fragmanında halk oylaması - izle

Yeni bölümde heyecan dorukta olacak. Yarın Kısmetse Olur'da halk oylaması yapılacak. Bakalım bu hafta Kısmetse Olur'da kim elenecek? Kısmetse Olur 122. yeni bölüm fragmanı ile sizlerle...

Haberin Devamı

Eski gelin adaylarından Duygu eve geliyor ve Mehtap'tan hesap soruyor. Duygu, yeniden Murat'la birlikte olacak mı?

Cansel'in sözleri Eser'i gözyaşlarına boğuyor. Kısmetse Olur'da sular durulmuyor. Ayça ve Hazal arasında büyük bir tartışma çıkıyor. Hazal, Ayça'ya olan kızgınlığını daha fazla saklayamıyor. Kısmetse Olur halk oylaması bölümüyle Cumartesi 23.45'te Kanal D'de!

Kısmetse Olur 122. yeni bölüm fragmanında halk oylaması - izle

Kısmetse Olur evinden elenen isim Adnan Kızıltaş'a talipli olarak gelen Betülay Coşkun mu olacak?
Kısmetse Olur'da haftanın birincilerinde de sürpriz var. Haftalardır birinci olan Adnan Kızıltaş, Ceyda Kırıcı ile olan ilişkisini bitirmeye niyet edince tahtını kaybetti.

Kısmetse Olur evinden 13 Mart'ta kim elendi sorusunun yanıtı da yine belli mi oldu? Bu hafta Kısmetse Olur evinden elenen isim Betülay Coşkun olacak söylentileri başladı. Betülay Coşkun hatırlanacağı gibi Adnan Kızıltaş'a talipli olarak gelmişti. Betülay ilk hamlesini de Ceyda Kırıcı üzerinden yapmıştı.

Haberin Devamı

Duygu, eve gelir gelmez Mehtap'tan hesap soruyor

Duygu Mehtap'a “O neydi final gecesi yüzüğü kafasına fırlatmak yakışır mı sana?” diye Mehtap'a yükleniyor. Duygu'nun çıkışlarından köşeye sıkışan Mehtap, “Murat benimle değil seninle mutlu olacaksa ben mutlu olmanızı isterim.” diyor. Duygu ise “Bunu başta niye söylemedin Mehtap?” diye çıkışlarına devam ediyor. Duygu sözlerine “Kendi ilişkine sahip çıkmadığın yetmiyormuş gibi evdeki kızların ilişkisini de bozuyorsun.” diyor.

Bahçede Murat'la görüşen Duygu, “Ben sevindim bitmenize.Oh olsun dedim. Ben hiç üzülmedim” diyor. Murat'ta “Ben de öyle söylüyorum. Allah korumuş diyorum.” diyor. Bu konuşmaları gören Mehtap, ağlama krizine giriyor ve “Ayrı oturmuş beni karalıyorlar şuna bakar mısın?” diyor.

Duygu ev halkına, “Alıp gidiyorum Murat'la da onu konuştuk evden el ele tutup çıkıyoruz.” diyor. Mehtap'ın arkadaşları “Artık Murat'ı unut, kabullen bittiğini ve kendi adaylarına bak.” diyorlar.

KISMETSE OLUR 122. BÖLÜM FRAGMANI

KISMETSE OLUR SON BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kısmetse Olur Hakkında Bilgiler

Haberin Devamı

Her hafta bir gelin ve bir damat adayının evlilik hayallerine veda edeceği programda, elenenlerin yerlerine yepyeni adaylar gelecek ve evdeki aşkı bulma şansı hiç bitmeyecek. Hafta içi her gün ve hafta sonu “eleme” heyecanı ile saat 12:45'de Kanal D’de. Siz de katılın, siz de kazanın! Programa katılıp hem hayatının aşkını bulmak hem de muhteşem ödüllere sahip olmak için yapılacak tek şey ise, www.kanald.com.tr adresindeki başvuru formunu doldurmak ve yarışmacı adayı olmak. Siz de katılın, siz de kazanın!

Hafta içi her gün 12:45’te yeni bölümleri ile ekrana gelen yarışmada heyecan, sizin katılımınızla devam ediyor. 7 kız ve 7 erkek yarışmacı arasından yapacağınız eşleştirme ile gönlünüzdeki favori çifte, baş başa görüşme şansı sunabilirsiniz. Gerek benzer zevkleriyle, gerekse müstakbel eşlerinde aradıkları ortak özelliklerle, hayatlarının aşkını arayan gelin ve damat adaylarından her hafta birer kişi elenecek, yerlerine yeni adaylar gelecek. Böylece, adayların evde aşkı bulma ihtimali hiçbir zaman bitmeyecek.

Haberin Devamı

Gelin ve damat adayları, bu programda hem aradıkları aşkı bulacak hem de haftanın birincileri 10.000 TL ödülün sahibi olacak.

Seda Akgül Evlendi, Seda Akgül kimdir?

7 Mart'ta sürpriz bir kararla nikah masasına oturan Seda Akgül, bir kez daha düğün yaptı. Kısmetse Olur sunucusu Seda Akgül'ün düğünü bu kez sunuculuğunu yaptığı Kısmetse Olur evinde yapıldı. Ancak sevilen sunucunun eşi Avram Habib'in bu düğünde olmaması dikkat çekti. Peki Seda Akgül'ün kocası Avram Habib düğüne neden katılmadı? Sade bir törenle dünya evine giren Seda Akgül, ikinci düğünü için duvağı ve çiçeğiyle birlikte Kısmetse Olur evine konuk oldu. Pastalar ve danslar edildikten sonra açıklamada bulunan Seda Akgül, Avram Habib'in gelmeme sebebini ise şu sözlerle dile getirdi: "Bu benim işim ama o buna mecbur değil. Buraya gelip çok utanıp sıkılacaktı. Ben de onun için üzülecektim. Bu onun görevi değil ki... O beni izleyecek mutlu olacak zaten.."

Türk sunucu ve akademisyendir. TED Ankara Koleji ve hacettepe Üniversitesi İngilizce bölümlerini bitirdikten sonra Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı'nda mütercim tercümanlık eğitimi alarak görev yapan Seda Akgül, İsveç Üniversitesi'nin bursu ile Brüksel'de Avrupa Birliği Gazeteciliği okumuş, Amerikan sivil toplum örgütlerinin seçimi ile 2004 yılında Geleceğin Toplum Lideri olarak Washington’da staj görmüştür.

Haberin Devamı

TRT sınavlarını kazanarak spikerliğe başlayan Seda Akgül, kuruluşundan itibaren TV 8’de görev almıştır. Avrupa Birliği'ne Doğru ve Savaş Bağdat Yolunda gibi dış politika programlarını hazırlayıp sunmanın yanında uzun yıllar yaptığı ana haber bülteni spikerliği ile de tanınmaktadır. Işık Üniversitesi’nde 2004-2007 arasında İngilizce verdiği medya dersleri ile de akademisyenlik görevini devam ettirmiştir. TV 8 ekranlarında, hafta sonu Sabah kuşağında Erken Baskı isimli programı hazırlayıp sunarak, eleştirmenlerin ve izleyicilerin beğenisini toplayan Seda Akgül 17 Eylül 2012 tarihinde yeni yayın döneminde star TV'ye geçerek sabah haber kuşağı programı sunmaya başlamıştır. Ağustos 2014'te kanaldan ayrılmış ve bir reality show sunmak için Kanal D'ye geçmiştir.