Gündem Kısmetse Olur'da bu hafta neler yaşanıyor?

Kısmetse Olur'da bu hafta neler yaşanıyor?

31.03.2016 - 09:59 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur'da yeni bölüm heyecanı başladı. 1 Nisan Kısmetse Olur 139. yeni bölümde Emre sazı eline aldı ve aşık atışması yapacak. Emre ve Hazal'ın annesi ilk kez karşı karşıya gelecek. Heyecanın hiç bitmediği Kısmetse Olur yarışmasında bu hafta kim elenecek? Meraklı bekleyişin sürdüğü Kısmetse Olur hakkında detaylı bilgiler haberimizde.

Kısmetse Olurda bu hafta neler yaşanıyor

Yayınlandığı ilk günden beri ilgi ile takip edilen Kısmetse Olur izdivaç yarışmasında bu hafta yine bombaları patlatıyorlar. Kimisi ayrılıyor, kimisi barışıyor, kimisinin ailesi stüdyoya geliyor. Yapımını Production House'un üstlendiği ve yeni bölümleri ile hafta içi her gün yayınlanan, finali ile hafta sonu ekrana gelecek olan Kısmetse Olur 139. bölüm ile ekrana geldi. 1 Nisan Kısmetse Olur yeni bölümde Ayça ile Batu aşkını ilan etti. Emre ve Hazal'dan büyük kavga. Mehtap, Eser'in annesine ne dedi? İnanılmaz sahnelerin yer aldığı Kısmetse olur yarışmasında heyecan dorukta.

Haberin Devamı

Batu, Ayça'dan özür diledi!

Kısmetse Olurda bu hafta neler yaşanıyor

Ayça ve Batu arasında ateşkes anlaşması imzalandı. Batu, Nur'un konuşmalarından etkilenerek Ayça'dan özür diliyor ve ikili barışıyor ve sonunda sarılıp hasret gideriyorlar.

Melis'ten cilve dersleri!

Kısmetse Olurda bu hafta neler yaşanıyor

Melis, Adnan'ın kalbini kazanması için Seray'a cilve dersleri veriyor. Tek tek taktikleri öğreten Melis, Seray'ın işini kolaylaştırabilecek mi?

Mehtap'tan Eser'in annesi hakkında şok itiraf!

Kısmetse Olurda bu hafta neler yaşanıyor

Mehtap, Cansel'e Eser'in annesiyle görüştüklerini ve aralarında geçen konuşmayı itiraf ediyor!
Cansel, aile krizine daha fazla dayanamayıp sinir krizi geçiriyor!

Emre ve Hazal'ın annesi Kısmetse Olur'a geliyor!

Kısmetse Olurda bu hafta neler yaşanıyor

Aile büyükleri bu ilişki hakkında ne yorum yapacaklar? Hazal ve Emre ilişkisinde aileler devreye giriyor! Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.45'te Kanal D'de!

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR YARIŞMASI HAKKINDA

Kanal D’de, yapımını Production House’un üstlendiği, yeni bölümleri ile hafta içi her gün, finali ile hafta sonu ekrana gelecek olan “Kısmetse Olur” isimli şov programının sunucuları belli oldu. Aşkı arayan 7 erkek ve 7 kadın adayın yarıştığı programı ünlü sunucu Seda Akgül sunacak.

Muhteşem Bir Düğün ve Büyük Ödül!

Evlilik yolunda; aşk ve romantizmin yaşanacağı “Kısmetse Olur” programının sonunda evlenmeye karar veren çift ise muhteşem bir düğünün yanı sıra büyük ödülün de sahibi olacak. Hafta içi her gün ve hafta sonu “eleme” heyecanı ile ‘Kısmetse Olur’ Pazartesi 12:45'te Kanal D’de başlıyor.