Gündem Kısmetse Olur'da eleme heyecanı! Final gecesinde kim elendi? (29 Ocak)

Kısmetse Olur'da eleme heyecanı! Final gecesinde kim elendi? (29 Ocak)

28.01.2017 - 11:47 | Son Güncellenme:

Kısmetse Olur'da eleme heyecan yaşanıyor. Kanal D'nin sevilerek izlenen yarışma programı Kısmetse Olur'da haftanın finalinde gergin anlar yaşandı. Aycan ve Onur arasında tansiyon yükseldi. Peki 29 Ocak 2017 Kısmetse Olur'da kim elendi?

Kısmetse Olurda eleme heyecanı Final gecesinde kim elendi (29 Ocak)

Berker, Serap'a olan aşkını tüm adayların içinde itiraf etti. El ele eve gelen ikili, Seda Hanım'ın soruları cevapladıktan sonra evi terk etti! Berker ve Serap konusu evde büyük yankı uyandırıyor. Barış ve Gökhan, Gözde ile başbaşa neler konuşuyor? Berker, her şeyi itiraf ettikten sonra neler olacak? Ünal, Gözde'ye mi yakınlaşacak? Dengeler değişecek mi?

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR 29 OCAK HAFTANIN FİNALİNDE NELER OLACAK?

Kısmetse Olur Haftanın Finali Fragmanı yayında! Aycan ve Onur arasında tansiyon yükseliyor. Aycan'ı gözyaşlarına boğan olay ne? Onur, neden bu kadar tepkisiz?

Kısmetse Olur merakla beklenen haftanın finalinde taşlar yerinden oynuyor. Aycan ve Onur çifti arasında beklenmedik bir tartışma çıkıyor. Aycan, artık evden gitmek istediğini söylüyor. Peki Aycan'ı bu denli üzen olay ne? Onur ile ne sorun yaşadı? Öte yandan yeni barışan Tuğçe ve Tankut çifti, Ünal'ın söylediklerinden sonra ne yapacak? Tuğçe, Tankut hakkında Ünal'a neler söyledi?

Kısmetse Olur haftanın finali bölümüyle Pazar 23.30'da Kanal D'de! Elenen isim henüz belli olmadı.