Gündem Kısmetse Olur'da neler olacak?

Kısmetse Olur'da neler olacak?

29.03.2016 - 15:23 | Son Güncellenme:

Tartışmaların ve kavgaların hiç eksik olmadığı Kısmetse Olur yarışmasında dün yine gerilim vardı. Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur yarışmasında Emre, Hazal'ın giydiği kıyafetten rahatsız olunca Hazal'ın tepkisi sert oldu. Eser'in Cansel'le olan ilişkisini ailesi onaylamayınca olaylar iyice karıştı. İşte Kısmetse Olur programında son yaşananlar ve özetler.

Kısmetse Olurda neler olacak

Merakla izlenen, yapımını Production House'un üstlendiği ve yeni bölümleri ile hafta içi her gün yayınlanan, finali ile hafta sonu ekrana gelecek olan Kısmetse Olur 137. bölüm ile ekrana geldi. 30 Mart Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanında yine bomba gibi.

Haberin Devamı

Emre, Hazal'ın giydiği kıyafetten rahatsız olunca, Hazal buna nasıl bir tepki verdi? Emre, Hazal'ın kıyafetini eleştirince olan oldu! Eser'in Cansel'le olan ilişkisini ailesi onaylamayınca, Eser bir anda evde sesini yükseltiyor! Eser ve Cansel aile engelini aşabilecekler mi? Ayça ve Batuhan arasındaki buzlar eriyor. Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.45'de Kanal D'de! Ayça; "Çocuklarımın babasına asla böyle bir ifade kullanmayacağım..."

Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.45'de Kanal D'de!

Kanal D ekranlarının vazgeçilmez yarışma programı Kısmetse Olur 25. haftanın finalinde eve veda eden isim herkesi gözyaşlarına boğdu! Kısmetse Olur evinde büyük bir dram yaşandı! Peki Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? Ayrıntılar haberimizde...

Haberin Devamı

Semih üçüncü ihtarı aldı!

Kısmetse Olur 28 Mart 2016'da yayınlanan bölümde, Murat, Batuhan ve Semih'in görüntüleri evde büyük bir gerilime sebep oldu. Semih üçüncü ihtarını alıyor ve oylama yapılıyor.

Ayça ve Batu aşkı bitecek mi?

Kısmetse Olurda neler olacak

Damat adaylarından Batuhan, Murat ve Semih'in eğlence mekanındaki görüntüleri evde büyük bir tartışmaya yol açıyor. Ayça ve Batu aşkı bitiyor mu?

Seray'ın Damat Adayı Kim?

Kısmetse Olurda neler olacak

Kısmetse Olur'a bu hafta yeni gelin adayı Seray Kurumuş katılıyor, peki Seray'ın aklındaki damat adayı kim? Yeni gelin adayından iddialı giriş...

Adnan'ın yeni gelen adayı kim?

Kısmetse Olurda neler olacak

Adnan, yeni gelin adayıyla ilgilenmeye mi karar veriyor? Melis'in ima ettiği şey ne? Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.45'te Kanal D'de!

Geçen Hafta Kısmetse Olur'a Kim Veda Etti?

Kısmetse Olurda neler olacak

Kanal D ekranının beğenilen Kısmetse Olur'da yeni bir eleme heyecanı daha yaşandı. Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? sorusunun yanıtını sunucu Seda Akgül'dan geldi. Kısmetse Olur'da bu hafta yeni gelin adayı Özge Çanlı'nın elenirken, Emre Ubeyli ise 10 bin liralık çekin sahibi oldu..

MELİS BUSE BETKAYAN KİMDİR?

Kısmetse Olurda neler olacak

Yaşı : 23
Eğitim durumu : Beykent Üniversitesi Mimarlık Bölümü İç mimarlık mezunu Meslek : İç Mimar
Memleket: Sivas
Yaşadığı Yer : İstanbul
Göz rengi: Açık kahve
Boy: 1.71
Kilo: 54
Burç: Balık

Haberin Devamı

CANSEL ÇÖRDÜK KİMDİR?

Kısmetse Olurda neler olacak

Yaşı : 20
Eğitim durumu : Kültür Üniversitesi İngiliz Dili Ve Edebiyatı Hazırlık öğrencisi
Meslek : Öğrenci
Memleket: Antalya
Yaşadığı Yer : İstanbul
Göz rengi: Kahverengi
Boy: 1.75
Kilo: 57
Burç: Terazi

AYÇA BEĞEN KİMDİR?

Kısmetse Olurda neler olacak

Yaşı : 28
Eğitim Durumu : İlkokul mezunu
Meslek : Şu anda çalışmıyor
Memleket : Elazığ
Yaşadığı Yer : İstanbul
Göz Rengi : Ela
Kilo : 54
Boy : 1.65
Burç : Aslan