Gündem Kızlarını öldüren annenin ifadesi!

Kızlarını öldüren annenin ifadesi!

26.05.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Ankara Keçiören’de Lütfiye Alver geçen çarşamba 8 yaşındaki kızı Kübra’yı bıçaklayarak, 5 yaşındaki kızı Beren’i ise boğarak öldürmüştü. Tutuklanan annenin ifadesine Milliyet ulaştı.

Kızlarını öldüren annenin ifadesi

Eşi Zeki Alver ile görücü usulü evlendikleri öğrenilen Alver’in, “10 yıldır eşim ve ailesi kendi ailemle görüşmemi istemiyordu. Sürekli eşimin ailesiyle yaşıyorduk. Onlarda evimizin anahtarı vardı. Eve istedikleri zaman girip çıkarlardı” dediği kaydedildi. Kayınpederi ile kayınvalidesinin kızlarına aldıkları hediyelere dokunmasını istemediklerini belirten katil zanlısının şu iddialarda bulunduğu öğrenildi:

Haberin Devamı

Para tartışması

“Eşimin ailesi beni hiçbir zaman önemsemedi. Eşime 5 yıldır boşanmak istediğimi söylüyordum. Ama beni ‘Çocukları alıp gidemezsin, gidersen kan çıkartırım’ diyerek tehdit ediyordu. Korkudan adliyeye gidip boşanma dilekçesi veremiyordum. Olaydan bir gün önce eşimle tartıştık. Gürültüden dolayı eve polis geldi. Eşim eve uğramadan önce aynı apartmanda oturduğumuz anne ve babasının yanına gitmiş. Orada ailesi eşimi doldurmuş. Eşim eve gelince üzerime yürüdü. Nedeni ise anneme yolladığımız paraydı. Anneme, eşimin bilgisi dahilinde, altınlarımızı bozdurup para yollamıştık. Eşim tartışmanın ertesi günü bana küs olarak işe gitti. Ben de yaşadıklarımı düşünürken bir anda kızlarımı öldürdüm.”

Haberin Devamı

Acılı baba şikayetçi oldu

İki kızının anneleri tarafından öldürülmesinden sonra sinir krizi geçiren baba Zeki Alver’in eşinden şikayetçi olduğu öğrenilirken, eşinin kendisini ailesinden kıskandığını ileri sürdüğü belirtildi. Acılı babanın, eşinin psikolojik rahatsızlığının bulunmadığını söylediği ve ilaç aldığını hiç görmediğini belirttiği kaydedildi.

Yazarlar