Gündem Klavye Delikanlıları 1. bölüm yayın tarihi belli oldu!

Klavye Delikanlıları 1. bölüm yayın tarihi belli oldu!

27.09.2017 - 12:14 | Son Güncellenme:

Show TV ekranında başlayacak olan Klavye Delikanlıları dizisi tanıtım fragmanları yayınlanmaya devam ediyor. Salı akşamları ekrana gelecek olan Klavye Delikanlıları dizisinin başrollerinde Rasim Öztekin, Kaan Yıldırım, Vildan Atasever, Uraz Kaygılaroğlu, Ali Barkın, Selen Seyven, Seray Sever gibi usta isimler yer alıyor. Klavye Delikanlıları 1. yeni bölümü ile 3 Ekim'de ekrana geliyor.

Klavye Delikanlıları 1. bölüm yayın tarihi belli oldu

Show TV’nin iddialı dizisi Klavye Delikanlıları’dan bir tanıtım daha geldi. 3 Ekim Salı günü izleyicileriyle buluşacak olan, tanıtımları büyük ses getiren, yeni nesil gençliği ve onların aileleriyle olan hikayesini anlatan Klavye Delikanlıları yeni tanıtımıyla eğlenceye hazır olun dedirtti. Kuzen Volki’nin gelişiyle Bayram ve Kerem’in hayatının değişeceğinin sinyallerinin verildiği tanıtımda Seyran güzelliğiyle dikkat çekti. Kadronun tamamlanmasıyla eğlenceli yolculuğun başlayacağı Klavye Delikanlıları’nın ilk bölümünde neler olacağı merakla bekleniyor.

Haberin Devamı

KLAVYE DELİKANLILARI BAŞROL OYUNCULARI

Klavye Delikanlıları'nın senaryosunu Çakallarla Dans’ın yaratcılarından Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise Yahya Samancı oturuyor. Merakla beklenen dizide Rasim Öztekin, Kaan Yıldırım, Vildan Atasever, Uraz Kaygılaroğlu, Ali Barkın, Selen Seyven, Seray Sever, Gül Onat, Cengiz Küçükayvaz, Sinan Çalışkanoğlu, Filiz Taşbaş, İpek Tenolcay ve Mert Asker rol alıyor.

KLAVYE DELİKANLILARI 1. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Yazarlar