Gündem Koç’tan yeni VIP torpil listesi

Koç’tan yeni VIP torpil listesi

13.01.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, aralarında bakanların da bulunduğu çok sayıda Ak Parti milletvekilinin yakınlarından oluşan 57 kişilik yeni bir, “VIP torpil” listesi açıkladı.

Koç’tan yeni VIP torpil listesi

Koç, dün CHP Genel Merkezi’nde düzenlediği basın toplantısında, yüzbinlerce gencin zor koşullarda üniversiteleri bitirdikten sonra KPSS ile atanabilmek için çaba harcadığını ifade ederek, sokaktaki sıradan vatandaşın oğlunun, kızının, torunun, söz konusu hak ihlalleri nedeniyle hakkını kullanamadığını belirtti. Koç “Hırsızlık ille bir ayakkabı kutusunda çalınan milyon dolarlar değil. Hırsızlık ille bir rüşvet malzemesi olarak kola takılan 700 bin liralık saat değil. Bu da kadro hırsızlığı, kadro rüşveti. Üzülerek söylüyorum; utanmanın, arlanmanın bittiği yerdeyiz artık. Tuzun koktuğu dönemdeyiz artık” dedi.
Koç, “Türkiye’nin her yerinden AKP’ye bir şekilde biat etmiş, AKP’nin bir şekilde elamanı olmuş bazı insanların, kendi yakınlarını nasıl ve hangi yollarla süreçlerden geçirdiğine tanık oluyoruz. Bunları sizin eski, hatta yeni milletvekilleriniz bildiriyor. Bunları değişik, il ve ilçe teşkilatlarında görev yapan arkadaşlarınız bildiriyor. Kendi bürokratlarınız bildiriyor, bakanlıklardan geliyor bu bilgiler.”

Yazarlar