Gündem Kocamın Ailesi 41. son ölümde nefes kesen sahne - izle

Kocamın Ailesi 41. son ölümde nefes kesen sahne - izle

16.04.2015 - 16:17 | Son Güncellenme:

Kocamın Ailesi 41. son bölümü ile dün akşam Fox Tv ekranlarında izleyicisiyle buluştu. Merakla beklenen son bölüm ve detayları haberimizde.

Kocamın Ailesi 41. son ölümde nefes kesen sahne - izle

Kocamın Ailesi dizisi yine heyecan dolu yepyeni bir bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Dizide Gazanfer’in planları Tarık dahil tüm yeğenlerinin başını belaya sokar. Fox Tv'nin iddialı dizilerinden olan Kocamın Ailesi 41. bölüm haberimizde. Son bölümde neler oldu? Tüm gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz...

Haberin Devamı

KOCAMIN AİLESİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


KOCAMIN AİLESİ 41. BÖLÜM FRAGMANI İZLE



Gazanfer’in planları Tarık dahil tüm yeğenlerinin başını öyle bir belaya sokar ki, bu kez onları kimse kurtaramaz. Fatih, Miray’ın tavırları yüzünden sonunda isyan eder. Güneş’in Şeniz hakkındaki şüpheleri her şeye rağmen devam ederken, Gülay’la Can gördükleri karşısında ne düşüneceklerini şaşırırlar.

Kocamın Ailesi son bölümü keyifli sahnelerde sona erdi. Ar apartmanının günlük yaşamlarını konu alan Kocamın Ailesi 40. bölümde Gazanfer'i evlilik heyecanı sardı. Nazan'la evlenme hayali kuran Gazanfer iş arayışına girdi.

Çocuğu olmayan modern bir aile ile 25 senedir çocuklarından birisi kayıp olan geleneksel ve sayıca kalabalık bir aile aynı apartmanda yaşadığı maceraları konu alan Kocamın Ailesi 40. bölümü ile Fox ekranlarındaydı. Başrollerini Gökhan Alkan, Yeliz Kuvancı, Durul Bazan, Yıldız Kültür, Yeşim Salkım, Şehvuvar Aktaş ve daha pek çok ismin yer aldığı Kocamın Ailesi son bölümünde yine keyifli sahneler vardı.

Bir apartmanda yaşanan günlük olayları tüm doğallığıyla ekrana aktaran Kocamın Ailesi son bölümde yeni gelişmeler birbiri ardını kovaladı. 40. bölümü yayınlanan dizide bu hafta Gülay kabuslarıyla, Miray ise Fatih'le mücadele etti.

KOCAMIN AİLESİ 40. BÖLÜM ÖZETİ

Tarık, Şeniz'in elinde yüzük gördü. Şeniz'in elinde gördüğü yüzük Tarık'ın yengesini sorgulamasına neden oldu. Çemberin gittikçe daraldığını hisseden Şeniz ise soluğu kendi geçmişine sığınmakta buldu. Kocamın Ailesi son bölümde herkes mücadelesini sürdürmeye devam etti. Gülay kabuslarıyla; Miray ise Fatih'le mücadele ederken, Gazanfer'in en büyük derdi Nazan'la evlenebilmek için bulmak zorunda olduğu işti.