Gündem Kocamın Ailesi sezon finalinde ekrana kilitledi!- İzle

Kocamın Ailesi sezon finalinde ekrana kilitledi!- İzle

25.06.2015 - 08:56 | Son Güncellenme:

Kocamın Ailesi sezon finali yaptı. Merakla beklenen sezon finalinde neler yaşandı? Kocamın Ailesi sezon finali ve hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar haberimizden ulaşabilirsiniz...

Kocamın Ailesi sezon finalinde ekrana kilitledi- İzle

Fox ekranlarının eğlenceli dizisi Kocamın Ailesi sezon finalinde sürpriz gelişmeleriyle ekrana kilitledi. Heyecan dolu 51. yeni bölüm ve tüm detaylar haberimizde..

Haberin Devamı

KOCAMIN AİLESİ SEZON FİNALİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


KOCAMIN AİLESİ 51. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Bölüm Tarihi: 25/06/2015

Sefer'in gelişi karanlıkta kalmış birçok şeyi gün yüzüne çıkartıyor. Ar ailesi Tarık'ın beklenmedik hamlesiyle şaşkına dönerken, Dilaver'in gelişiyle ortalık bir anda şenleniyor. Sezon finalinde büyük sır açığa çıkarken, aileyi bekleyen tehlikeden ise onları ancak birbirlerine duydukları sevgi kurtarabilecek.

KOCAMIN AİLESİ 51. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE

KOCAMIN AİLESİ'NDE SERENAY SÜRPRİZİ

Survivor'la yıldızı parlayan Serenay Aktaş'a teklif yağıyor. Anlaşma sağlanırsa; Fox Tv'nin sevilen dizisi 'Kocamın Ailesi'nde yeni Miray, Serenay olacak.

Yönetmenliğini Şafak Bal'ın üstlendiği, başrollerinde Gökhan Alkan, Yeliz Kuvancı, Yeşim Salkım, Şehsuvar Aktaş ve Yıldız Kültür gibi isimlerin yer aldığı Mia Yapım imzalı komedi dizisi Kocamın Ailesi'ne, daha önce Miray karakterine hayat veren Seray Kaya kendi isteğiyle diziden ayrılmıştı.

SERENAY'LA GÖRÜŞÜLDÜ

Yeni Miray karakterine hayat verecek oyuncu arayışlarında olan Mia Yapım - Banu Akdeniz, TV8'de yayınlanan en çok izlenen yarışma Survivor'daki hırslı yarışmacı Serenay Aktaş ile görüştü. Eğer anlaşma sağlanırsa güzel oyuncunun partneri Ahmet Kayakesen (Fatih) olacak.

Kocamın Ailesi sezon finalinde ekrana kilitledi- İzle


SERENAY AKTAŞ KİMDİR?

Serenay Aktaş, Bakırköy'de doğdu. Oyunculuk alanındaki yeteneğinin yanısıra kendine özgü pek çok dikkat çekici özelliğe sahip Serenay Aktaş aynı zamanda Türkiye Kadınlar Futbol 2. Ligi takımlarından 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor görev alan yetenekli bir futbolcudur. Yazı yazmaya da özel bir ilgisi bulunan Serenay Aktaş şiir dili etkisi taşıyan düz yazılarını da ileride yayımlamayı düşünüyor.

Oyunculuk alanında da genç yaşına rağmen kısa zamanda tecrübeler edinmeye başlayan Serenay Aktaş'ın her daim dillendirdiği bir özelliğiyse annesine olan düşkünlüğü ve sevgisi. Tüm bunların yanında halen özellikle oyunculukla ilgili çok yönlü çalışmalarını sürdüren Serenay Aktaş ışıltısı, yeteneği ve güzelliğiyle başarı yolunda emin adımlarla ilerleyişini sürdürmektedir.

KOCAMIN AİLESİ'NDE YENİ BİR OYUNCU DAHA

7 yaşında olmasına rağmen 'O Hayat Benim', 'Ah Neriman' gibi dizilerde rol alan Eymen Kaan Dipçin, yeni sezonda da Kocamın Ailesi dizisinde rol alacak.

Kocamın Ailesi sezon finalinde ekrana kilitledi- İzle


'Arka Sıradakiler' dizisiyle adını duyuran Temmuz Karikutal'la çalışmaya başlayan Eymen Kaan, bir çok projede yer aldı. Dünya markalarının Türkiye'deki reklam filmlerinde rol alan Eymen, son olarak Ah Neriman dizisinde, Perran Kutman'ın torunu canlandırmıştı.

Yeni sezonda 'Kocamın Ailesi'nde

Normalde çok az çocuk oyuncu ile çalıştıklarını, ancak Eymen'i gördüğünde hayran kaldığını ve geri çeviremediğini belirten Karikutal, "Eymen Kaan'ın yaşı henüz çok küçük olduğu için, kariyeriyle ilgili çok hassas bir çalışma yürütüyoruz. Eymen Kaan'ın ailesi de bu konuda çok bilinçli çocuk oyuncuların ailelerinin bilinçli olması, o çocuğun geleceği için çok önemli. Eymen Kaan'ı yayına girecek olan bir reklam filminde daha göreceksiniz. Aynı zamanda yeni sezonda 'Kocamın Ailesi' dizisinde izleyeceğiz. Anlaşmayı yaptık" diyerek sözlerini tamamladı.