Gündem Kocasını sevgilisiyle yakaladı! Minibüste saç saça baş başa kavga

Kocasını sevgilisiyle yakaladı! Minibüste saç saça baş başa kavga

27.12.2023 - 10:56 | Son Güncellenme:

Van'da 4 çocuk annesi bir kadın, minibüste karşılaştığı kocasının sevgilisiyle saç saça baş başa kavga etti.

Edinilen bilgilere göre, eşini takip eden bir kadın, kocası ve sevgilisinin bindiği minibüse bindi. Minibüste kocasının sevgilisine küfürler savuran kadın, hıncını alamayarak tokat attı, yetmedi saçını çekip kadını yere attı.

Haberin Devamı

Minibüstekilerin araya girmesiyle 4 çocuk sahibi olduğunu söyleyen kadın minibüsten indirilirken, kocası ile sevgilisi de aynı minibüste yola devam etti.

GÜVENLİK KORUCUSU EŞİNİ ÖLDÜRDÜ, SONRA İNTİHAR ETTİ

Öte yandan Van’ın Başkale ilçesinde meydana gelen bir başka olayda güvenlik korucusu olan F.G., eşini öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti.

Edinilen bilgilere göre olay, Başkale ilçesine bağlı Yukarı Darıca Mahallesi’nde meydana geldi. Güvenlik korucusu olan F.G., bilinmeyen bir sebeple eşini silahla vurarak öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti. Silah sesi üzerine eve gelen vatandaşlar, durumu hemen jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, F.G. ve eşi Ç.G.’nin cansız bedeni ile karşılaştı. Cenazeler otopsi için adli tıp kurumuna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.