Gündem Kurban Bayramı ikramiyeleri ne zaman ödenecek? SSK-Bağkur emekli ikramiyesi

Kurban Bayramı ikramiyeleri ne zaman ödenecek? SSK-Bağkur emekli ikramiyesi

12.07.2019 - 18:43 | Son Güncellenme:

Kurban Bayramının yaklaşması ile birlikte gözler bayram ikramiyelerine çevrildi. 12.5 milyon emekliye yılda iki kez ödenen bayram ikramiyelerinin ilki Ramazan Bayramı'ndan önce hesaplara yatırıldı. Kurban ibadetini yerine getirmeyi planlayan emekli vatandaşlar bayram ikramiyelerinin yatacağı tarihi araştırmayı sürdürüyor. Peki Kurban Bayramı ikramiyeleri ne zaman ödenecek?

Kurban Bayramı ikramiyeleri ne zaman ödenecek SSK-Bağkur emekli ikramiyesi

Kurban Bayramı tarihi için geri sayım başladı. 11-14 Ağustos tarihleri arasında idrak edilecek olan Kurban Bayramı öncesinde 12,5 milyon emekli yılda iki kez ödenen bayram ikramiyelerinin ne zaman hesaplara yatacağını merak ediyor. 2019 yılı içerisinde ilk ikramiye Ramazan Bayramı öncesinde hesaplara yatırılmıştı. Peki Kurban Bayramı ikramiyeleri ne zaman hesaplara yatırılacak?

Haberin Devamı

KURBAN BAYRAMI İKRAMİYELERİ NE ZAMAN HESAPLARA YATIRILACAK?

Kurban Bayramı ikramiyeleri ne zaman hesaplara yatırılacak sorusu henüz netlik kazanmasa da 11-14 Ağustos tarihleri arasında idrak edilecek olan Kurban Bayramı öncesinde ikramiyelerin hesaplara yatırılması bekleniyor.Bayramın 11 Ağustos tarihinde başlayacağı düşünülürse 5-9 Ağustos tarihleri arasında 12,5 milyon emeklinin bayram ikramiyelerinin yatırılması bekleniyor.