Gündem Kurtlar Vadisi Pusu 261.son bölümü nefes kesti - İzle

Kurtlar Vadisi Pusu 261.son bölümü nefes kesti - İzle

30.05.2015 - 09:37 | Son Güncellenme:

Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 261.son bölümü ile 28 Mayıs Perşembe akşamı dizi severlerin karşısına çıktı. İzleyiciyi ekrana kilityen sahneleriyle Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta yine çok konuşuldu. Polat Alemdar, Safiye’nin intikamı için Cahit ile birlikte Tilki'nin peşine düştü. İşte o ayrıntılar...

Kurtlar Vadisi Pusu 261.son bölümü nefes kesti - İzle

Kurtlar Vadisi Pusu, zihinlerden silinmeyecek son bölümüyle kendi günü ve kendi saatinde Kanal D’de ekrana geldi. Rekor kıran son bölümü ile Kurtlar Vadisi Pusu'da bu hafta heyecan doruktaydı. Kurtlar Vadisi Pusu nefes kese son bölümü tekrar izlemek ve yeni gelişmeleri takip etmek için lütfen haberimizdeki linki tıklayınız...

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜM İZLE

Kurtlar Vadisi Pusu 261.Son Bölümde Merak Edilenler?

Cahit ile birlikte Tilki ve adamlarının peşine düşen Polat Alemdar, Safiye’nin intikamını alabilecek mi? Tilki ve kardeşi Stefan arasında neler konuşulacak? Mete’nin uyarısıyla Yusuf’un kendisi için geldiğini öğrenen Smith nasıl bir önlem alacak?
Öte yandan Akif ve adamlarına karşılık vermek için zaman kaybetmeyecek. Şedid ordusunun saldırısında neler yaşanacak?
Tilki’den istediği desteği alamayan Martin’e sürpriz bir isim yardım edecek. Polat'ın Leyla ile yapacakları ziyaret sonrasındaki büyük sürprizi ne olacak?

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu 261.Son Bölüm Fragmanı - İzle



Kurtlar Vadisi'nin Çiğdem Batur'u Dizi İçin Değişti

Oyuncu Çiğdem Batur, görüntüsüyle hayranlarını şaşırttı. 'Kurtlar Vadisi Pusu'da canlandırdığı "Savcı Leyla" karakterinin kanser tedavisi görmesi nedeniyle senaryo gereği kahverengi peruk takan Çiğdem Batur, yeni haliyle takipçilerini şaşırttı.

HAYRANLARI ÇOK BEĞENDİ

Bambaşka bir görünüme bürünen Batur'un, bu hali izleyenler tarafından çok beğenildi. Güzel oyuncu, yeni halini kendisinin de beğendiğini söyledi.

Kurtlar Vadisi Pusu 261.son bölümü nefes kesti - İzle
Kurtlar Vadisi Pusu 261.son bölümü nefes kesti - İzle