Gündem Kurtlar Vadisi Pusu 289. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - izle

Kurtlar Vadisi Pusu 289. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - izle

27.03.2016 - 08:30 | Son Güncellenme:

Türk televizyon dünyasının en etkileyici dizisi Kurtlar Vadisi Pusu yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu 289. bölüm fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz hafta Polat Alemdar'ın şok açıklamaları ile sona eren Kurtlar Vadisi Pusu yeni gelişmeleriyle haberimizden takip edebilirsiniz...

Kurtlar Vadisi Pusu 289. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - izle

Perşembe akşamı ekrana gelen Kurtlar Vadisi Pusu yayınlanan her bölüm ile izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Perşembe akşamı ekrana gelen son bölüm ardından Kurtlar Vadisi Pusu 289. bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Kurtlar Vadisi Pusu 289. bölüm fragmanı ve detayları haberimizde...

Haberin Devamı

Pana Film’in yapımcılığını üstlendiği, başrollerinde Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne Samyeli, Erhan Ufak ve Ertan Saban’ın yer aldığı Kurtlar Vadisi Pusu uzun süre hafızalardan silinmeyecek yeni bölümü ile Kanal D'de kaldığı yerden devam edecek.

KURTLAR VADİSİ PUSU 289. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE

Geçtiğimiz hafta Polat Alemdar ve Yusuf Kuzuzade’nin buluşmasıyla sona eren Kurtlar Vadisi Pusu’nun 287. Bölümünde Polat, Yusuf’u gizli mekanında ağırlamıştı. Yusuf, Polat Alemdar’dan içine girdiği çemberin bilmediği gerçeklerini duyacak. Bundan sonra Yusuf’un kendisi için çizeceği yol hangi doğrultuda olacak? Yusuf, ısrarla cevabını aradığı sorunun cevabını alabilecek mi?

KİRLİ OYUNLAR VE BİRLİK ÇAĞRISI

Haberin Devamı

Gölge’nin orkestrası tamamlanıyor…
Adamları, örgüt lideri ile bir araya gelerek planlarını uygulamaya koyuyorlar. Bu plana Siyah Sancak’ın cevabı gecikmeyecektir. Gölge ise iki nehir arasında hareket geçirdiği taşların ardından hasat zamanı için fırsat kolluyor…

Kenan, Raskoln ile olan ortaklığını ilerletiyor. Fakat yapacağı anlaşmanın seyri değişiyor. Peki bu gelişmenin ardından Kenan’ın hamlesi ne olacak?

Karun, Ariel ile bölgedeki yeni dengeleri konuşmak için bir araya geliyor. Ariel, Gölge ile Yusuf Kuzuzade’nin aralarındaki dengeyi sağlamakla görevlendiriliyor.

Aşiret liderlerinin toplantısında birlik çağrısı yapılacak. Peki bu birliği kim sağlayacak?

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KURTLAR VADİSİ PUSU 287. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cahit’i koz olarak elinde tutan Fehmi, planını Yusuf’a açıklar. Peki Yusuf’un bu plana vereceği cevap ne olacak? Fehmi duyacakları karşısında çok şaşıracak… Tüm bunların üstüne Kenan’ın da katılmasıyla Kuzuzade ailesi için işler karmakarışık bir hal alacak… Polat Alemdar, Cahit’e yapılanları öğrenmesi ile derhal harekete geçecek. Heyecan dolu operasyonda neler yaşanacak?Gölge, buluştuğu bir isimle yapacağı görüşmede değineceği bir nokta ile hangi olaylarda parmağı olduğunu anlatacak. Gölge’nin bölgeye getireceği yeni isimler nasıl bir oyunun parçası olacaklar?