Gündem Kurtlar Vadisi Pusu 290. son bölümde Polat pusuya düştü! - İzle

Kurtlar Vadisi Pusu 290. son bölümde Polat pusuya düştü! - İzle

06.04.2016 - 16:04 | Son Güncellenme:

Perşembe akşamlarının fenomeni olan Kurtlar Vadisi Pusu yepyeni bölümü ile ekrana geldi. İzleyicileri meraklandıran ise Kurtlar Vadisi Pusu 290. bölümdeki aksiyonlu sahneler oldu. Polat şok bir baskınla Şedid askerlerini şaşkına uğrattı. Kanal D ekranında yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm ve detaylar haberimizde...

Kurtlar Vadisi Pusu 290. son bölümde Polat pusuya düştü - İzle

Türk televizyon tarihinin en uzun dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi Pusu yine heyecan dolu bir bölüm ile ekrana geldi. Yayınlandığı ilk günden beri reyting rekorları kıran dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 290. son bölüm ile izleyiciyle buluştu. Dizide bu hafta, Celladının önün de ruhunu teslim etmeyi bekleyen Cahit'in kurtarılmak için pek de ümidi kalmamıştır ve böyle bir beklentisi de yoktur. Şedid terör örgütünün infaz etmek üzere olduğu Cahit gerçekten ölecek mi? Bu sorunun cevabı Kurtlar Vadisi Pusu 290. son bölümde yanıt buldu.

Haberin Devamı

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Başrollerinde Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne Samyeli, Erhan Ufak ve Ertan Saban'ın yer aldığı Kurtlar Vadisi Pusu, heyecan dolu 290. yeni bölümüyle kendi günü ve kendi saatinde Kanal D’de…

KURTLAR VADİSİ PUSU 290. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE


KURTLAR VADİSİ PUSU 290. BÖLÜM ÖZETİ

Geçtiğimiz hafta Safiye’yi kurtarmak için tek başına bir operasyon düzenleyen Cahit, Mervan’ın hain tuzağıyla Şedid askerlerine esir düşmüştü. Hakkında infaz kararı verilen Cahit, hayatının son anlarını Safiye ile yan yana geçirmişti. İkili arasında geçen diyalog ekran başında izleyenleri oldukça duygulandırmıştı. Polat’ın liderliğindeki Siyah Sancak baskınıyla Şedid askerleri neye uğradığını şaşıracak.

Haberin Devamı

KEMANCI ÖLÜM MELODİSİNİ ÇALIYOR

Mervan’ın Şedid’le işbirliği yaptığını öğrenen Polat Alemdar, ekibiyle birlikte bu bu ihanetin bedelini ödetmek üzere operasyona çıkar. Mervan Polat Alemdar’ı karşısında görünce ne yapacak? Cahit, Yusuf’un yanına gider ve ondan derdini anlatmasını ister. Cahit’in bu sert çıkışına karşılık Yusuf ne cevap verecek? O sırada odaya Fehmi ve Hakkı’nın da gelmesiyle ortam iyice gerilecek. Ender’in katilini bulmak için araştırma yapan Polat Alemdar, kurşunun geldiği noktayı tespit eder. Cahit ile birlikte Kemancı’nın infaz için kullandığı otele doğru yola çıkarlar. Katile çok yaklaştıkları esnada Kemancı tekrar ortaya çıkarak dehşet saçar.

Polat, Kemancı’ya ulaşmak için çok önemli bir ipucuna ulaşır. İpucunun geldiği noktada ise henüz Polat Alemdar ile tanışmamış birisi vardır.

Kurtlar Vadisi Pusu 290. son bölümde Polat pusuya düştü - İzle

KURTLAR VADİSİ PUSU DİZİSİ HAKKINDA

İlk bölümü 15 Ocak 2003’te yayınlanan Kurtlar Vadisi, 2007 yılından itibaren Kurtlar Vadisi Pusu adıyla ekran macerasına aralıksız devam ediyor. Dizi, Türk Televizyonculuk tarihinin kendinden en çok bahsettiren yapımı olurken, aradan geçen uzun yıllara rağmen bu özelliğini hala sürdürüyor. Dizide, Polat Alemdar ve ekibinin Türkiye’yi karıştırmak isteyen karanlık güçlere karşı mücadelesi anlatılırken, kendi hayatını ülkesine adayan bir adamın zorluklarla dolu mücadelesi ortaya konuyor…

Haberin Devamı

YAPIMCI: Pana Film
YÖNETMEN: Doğan Ümit Karaca
SENARYO: Pana Yazım Grubu
GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ: Selahattin Sancaklı
OYUNCULAR: Necati Şaşmaz (Polat Alemdar), Cahit Kayaoğlu (Cahit), Ali Buhara Mete (Akif), Erhan Ufak (Güllü), Defne Samyeli (Zeynep), Ertan Saban (Gölge), Gaye Gürsel (Safiye), Emin Olcay (Ömer Baba), Tuncer Salman (Sagir Hokka), Görkem Sevindik (Pusat), Levent Can (Fehmi), Yılmaz Meydaneri (Hakkı), İbrahim Gündoğan (Küçük Mete), Halil İbrahim Kalaycıoğlu (Zülfikar Ağa), Selahattin Bel (Raskoln), Murat Aydın (Baltazar), Burak Sevinç (Timur), Naşit Özcan (Brandon), Ertuğrul Şakar (Yasin), Vural Yayan (Hoca), Selahattin Töz (Sadık Britani), Özgür Teke (Ozi), Cansu Kanlıkaya (Doktor Gaye), Doğa Sakarya (Elif), Mauro Martino (Profesör Martin), Aziz Kibartaş (Algiz), Adnan Erdoğan (Hüsnü Yalınkılıç), Nevin Efe (Semra Aymar), Esra Şengünalp (Aynura), Bilgehan Birincioğlu (Talha), Alim Muzaffer (Uygur)

Haberin Devamı

NECATİ ŞAŞMAZ

Kurtlar Vadisi Pusu 290. son bölümde Polat pusuya düştü - İzle

Muhammed Necati Şaşmaz (d. 15 Aralık 1971; Harput, Elazığ, Zaza asıllı Türk sinema ve dizi oyuncusu, yapımcı.

Zaza kökenli olan Muhammed Necati Şaşmaz, Abdulkadir - Sahil Şaşmaz çiftinin oğludur. Asıl mesleği turizmcilik olan Şaşmaz, eğitimini tamamladı, ABD'de 6 sene kalan Şaşmaz, 2001 yılında bir süreliğine ailesini ziyarete geldiği sırada geri dönüş uçak biletini 11 Eylül 2001 tarihine aldı. Amerika'da yaşanan saldırılar sebebiyle uçağı Amerika'ya varamadan geri dönen Şaşmaz, sonradan ailesinin çekinceleri ve ısrarı üzerine Amerika'ya dönmekten vazgeçti. Hayatına Türkiye'de devam etme kararı alan Necati Şaşmaz, Ankara'da sigorta acentesi açtı. Çok geçmeden Osman Sınav'la bir iş görüşmesine oturdu. Kendisine bir yapımın senaryo ekibinde yer alması teklifi geleceğini beklentisi ile görüşmeye gitti. Osman Sınav'ın "Bir dizi düşünüyoruz, seni de başrolde düşünüyorum" sözlerine düşünmek istediğini söyleyen Şaşmaz, bir ay sonra teklifi kabul etti.

Hayatını tamamen değiştirdiğini söylediği Kurtlar Vadisi projesine böyle başlayan Necati Şaşmaz, özel hayatının kalmadığını, "Beni sadece Ankara'da ismimle çağırıyorlar, İstanbul'da herkes Polat diyor." sözleri ile dile getirdi. Amerika'da kaldığı dönemde yeşil kart sahibi olan Şaşmaz, bedelli askerlikten yararlanarak, askerliğini 28 gün yaptı. Raci Şaşmaz (Kurtlar Vadisi dizisinin senaristi) ve Zübeyr Şaşmaz adında iki kardeşi vardır.

Haberin Devamı

2013 Taksim Gezi Parkı protestoları için çözüm arayışına giren hükümet, sanatçıların da aralarında bulunduğu bir heyet kabul etmiş, Şaşmaz da bu heyet içerisinde Hasan Kaçan, Hülya Avşar gibi isimler ile birlikte yer almıştır. Toplantı sonrası yaptığı basın açıklaması sosyal medya Twitter'da bazı kesimin tepkisini toplamıştır.

Kendisi, Pana Holding ve Pana Film yapımları hakkındaki iddialara Kurtlar Vadisi İnternet Sitesi ve Yazete adlı haber sitesi aracılığıyla cevap vermektedir.