Gündem Kurtlar Vadisi Pusu 298. bölüm fragmanında sürpriz gelişme! - İzle

Kurtlar Vadisi Pusu 298. bölüm fragmanında sürpriz gelişme! - İzle

28.05.2016 - 15:22 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranlarının vazgeçilmez dizisi Kurtlar Vadisi Pusu heyecan dolu yeni bölümü ile önümüzdeki hafta kaldığı yerden devam edecek. Seyircinin merakla beklediği Kurtlar Vadisi Pusu 298. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide sürpriz gelişmeler yaşanıyor. İşte Kurtlar Vadisi Pusu 298. yeni bölüm fragmanı ve detayları...

Kurtlar Vadisi Pusu 298. bölüm fragmanında sürpriz gelişme - İzle

Yapımcılığını Pana Film’in üstlendiği Kurtlar Vadisi Pusu 298. yeni bölümü için heyecan dorukta. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesiyle ekranların iddialı dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 298. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Nefes kesen sahneleriyle gündemden düşmeyen Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanı ve son bölüm detayları haberimizde...

Haberin Devamı

Başrollerinde Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne Samyeli, Erhan Ufak ve Ertan Saban’ın yer aldığı dizi Kurtlar Vadisi Pusu 298. yeni bölümü ile 2 Haziran 2016 Perşembe akşamı saat 20:00'da Kanal D'de.

KURTLAR VADİSİ PUSU 298. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE


KURTLAR VADİSİ PUSU 297. SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Kurtlar Vadisi Pusu 297. Bölüm'de: Polat, Gölge’nin yerini tespit edip oraya baskın düzenler. Bu sırada Gölge de büyük üssünü faaliyete geçirir. Polat’ın kendisine bıraktığı koltuğa oturan Pusat, Raskoln’ü de yanına alarak mekanı bir kumarhaneye çevirmek için hazırlıklara başlıyor.

Fehmi’nin davetinde, Mete’nin tehdidiyle karşı karşıya kalan Zeynep, sırrını bir koz olarak kullanan Mete’yi öldürmeye giderken tuzağa düşer. Polat, Mete’nin son büyük hamlesine nasıl bir cevap verecek? Kendi adamlarını toplayıp, yeni mekanının açılışını yapmaya hazırlanan Pusat’ı hangi sürpriz bekliyor?

KURTLAR VADİSİ PUSU'DA GEÇTİĞİMİZ HAFTA NELER OLDU?

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümünde, Gölge, Toryum Santrali protokollerin imzalandığı toplantıyı engellemek için planını devreye sokarken Polat, koltuğunu Pusat’a bırakmıştı! Polat’ı, Gölge’nin özel bir ilaçla güçlendirdiği ölümsüz askerleri ile zorlu bir mücadele bekliyor… Gölge, Toryum Santrali protokollerin imzalandığı toplantıyı engellemek için planını devreye sokuyor. Zeynep’in büyük sırrı açığa çıkıyor!

Siyah Sancak, Suriye’deki son büyük operasyondan sonra İstanbul’a dönüyor...



KURTLAR VADİSİ PUSU YENİ SEZONDA HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Sık sık kanal değiştiren 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinin, gelecek yıl Kanal D'de yayınlanmaya devam edeceği ileri sürüldü.

Show TV'de yayın hayatına başlayan, ardından Kanal D, ATV, star TV ve TNT'de yayınlanan 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisi, geçtiğimiz sezon yeniden Kanal D'ye dönmüştü. Fenomen dizinin önümüzdeki sezon hangi kanalda yayınlanacağına ilişkin flaş bir iddia ortaya atıldı.

Medya kulislerinde dolaşan iddiaya göre; reyting rekortmeni dizi, önümüzdeki sezon da Kanal D ekranlarında olacak. Bu sezon istediği başarıyı bir türlü yakalayamayan Kanal D yönetminin, 'Kurtlar Vadisi Pusu'yu elden kaçırmak istemediği ve önümüzdeki sezon için Pana Film ile ön anlaşma imzaladığı öne sürüldü.

Haberin Devamı

Perşembe akşamları yayınlanan dizinin başrollerinde; Necati Şaşmaz, defne samyeli, Cahit Kayaoğlu, Erhan Ufak ve Ertan Saban yer alıyor.

Polat’ı, Gölge’nin özel bir ilaçla güçlendirdiği ölümsüz askerleri ile zorlu bir mücadele bekliyor… Gölge, Toryum Santrali protokollerin imzalandığı toplantıyı engellemek için planını devreye sokuyor. Zeynep’in büyük sırrı açığa çıkıyor! Mete, Yusuf ve Polat’la ilgili gerçeği öğrendikten sonra ne yapacak? Siyah Sancak, Suriye’deki son büyük operasyondan sonra İstanbul’a dönüyor…Polat koltuğunu Pusat’a bırakıyor!