Gündem Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit filmi konusu ve başrol oyuncuları

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit filmi konusu ve başrol oyuncuları

10.07.2019 - 10:00 | Son Güncellenme:

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşacak. Haziran 2016 yılında vizyona giren filmin yönetmwn koltuğunda Roland Emmerich yer alıyor. Türkiye'de vizyona girdiği tarih olan 24 Haziran 2016 tarihinden itibaren 8 hafta boyunca gösterimde kalan film 236.648 seyirci tarafından izlendi ve 3.057.921,58 TL hasılat elde etti. ABD yapımı olan film ülkesinde ise 103.144.286 $ gelir elde etti. Peki Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit filmi konusu ve başrol oyuncuları kimlerdir?

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit filmi konusu ve başrol oyuncuları

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşacak. Yönetmen koltuğunda Roland Emmerich'in yer aldığı Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit filmin 2016 yılında vizyona girdi. Türkiye'de 8 hafta gösterimde kalan film 236.648 seyirci tarafından izlendi. Peki Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit filminin konusu ve başrol oyuncuları kimler?

Haberin Devamı

KURTULUŞ GÜNÜ: YENİ TEHDİT FİLMİ BAŞROL OYUNCULARI

Liam Hemsworth, Jeff Goldblum, Maika Monroe, William Fichtner, Charlotte Gainsbourg, Vivica A. Fox, Bill Pulman, Sela Ward, Joshua Mikel, ve Travis Tope yer alıyor.

KURTULUŞ GÜNÜ: YENİ TEHDİT FİLMİ KONUSU

Roland Emmerich imzalı 1996 yapımı Oscar Ödüllü Kurtuluş Günü'nün 20 yıl ardından gelen devam filminin yönetmenliğini bir kez daha Emmerich üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda Liam Hemsworth, Charlotte Gainsbourg, Joey King gibi yeni isimler bulunurken, Vivica A. Fox ve Jeff Goldblum ilk filmdeki rolleri için geri dönüyor. İlk filmin başrollerinden Will Smith ise filmde yer almıyor. Uzaylıların dünyayı istila etmeye geldiği bir temayı işleyen ilk film gibi 2. devam halkası da aradan geçen 20 yılın ardından tekrar dünyayı istila etmeye karar veren uzaylı ırkını geri getiriyor. Dünya bir kez daha yokoluşun eşiğine gelmişken tanıdık ve yeni kahramanlar bir kez daha dünyayı kurtarmak için elele veriyor.