Gündem Kurye ve pastane sahibi kavgasında kan aktı

Kurye ve pastane sahibi kavgasında kan aktı

20.05.2024 - 09:30 | Son Güncellenme:

Adana'da çıkan kavgada pastane sahibini tabancayla vurduğu öne sürülen kurye darp sonucu yaralandı. Kuryenin darp edildiği anlar böyle görüntülendi.

Olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Gürselpaşa Mahallesi Abidin Dino Bulvarı'nda meydana geldi. İddiaya göre, kurye Mertcan I. (26) ile ismi öğrenilemeyen başka bir kurye arasında tartışma çıktı. Tartışmaya pastanenin sahibi Servet K.'nin de müdahale etmesi üzerine kuryeler ayrıldı. Ancak Mertcan I., bir süre sonra tekrar pastaneye gelerek Servet K.'ye tabanca ile ateş açıp sol ayak bileği ve sol koltuk altından vurdu.

Haberin Devamı

Kurye ve pastane sahibi kavgasında kan aktı


KURYE DARP EDİLDİ

Silahlı saldırının ardından kurye Mertcan I., diğer pastane çalışanları tarafından darp edildi. O anlar ise hem güvenlik kamerasına hem de cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kurye ve pastane sahibi kavgasında kan aktı


2 YARALI DA HASTANEDE

Silahlı saldırı sonucu yaralanan Servet K. ve darp sonucu yaralanan kurye Mertcan I. hastaneye kaldırıldı. 2 yaralının da hastanedeki tedavilerinin sürdüğü öğrenilirken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Adana'da tartıştığı fırın sahibi Servet K.’yi tabancayla ayağından yaraladıktan sonra fırın çalışanları tarafından darbedilen Mertcan I. (26), hastanedeki tedavisinin ardından adliyeye sevk edildi.

1/8

2/8

3/8

4/8

5/8

6/8

7/8

8/8

Öte yandan, saldırı anının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, Mertcan I.'nın koşarak iş yerine yönelip Servet K.'ye tabancayla ateş ettiği, bu sırada araya giren kişilerin saldırıyı engellemeye çalıştığı, fırındaki müşterilerin de panikle çevreye kaçtıkları görüldü. (DHA)