Gündem KYK burs başvurusu ne zaman sona erecek? 2018 KYK burs başvuruları

KYK burs başvurusu ne zaman sona erecek? 2018 KYK burs başvuruları

18.10.2018 - 10:10 | Son Güncellenme:

KYK burs başvuruları yapılmaya devam ediyor. KYK burs ve kredi başvuruları 15 Ekim'de başladı, peki ne zaman sona erecek? Üniversite öğrencileri için büyük fayda sağlayan KYK burs başvuruları nasıl yapılıyor?

KYK burs başvurusu ne zaman sona erecek 2018 KYK burs başvuruları

KYK burs ve kredi başvuruları tüm hızıyla sürüyor. Burs ve kredi başvurularının bitmesine kısa bir süre kala öğrenciler KYK burs başvuruları ne zaman bitiyor sorusunun cevabını arıyor. İşte hem bu sorunun hem de KYK burs başvuruları nasıl yapılır sorusunun detayları...

KYK BURS BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ!

KYK BURS BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Haberin Devamı

15 Ekim tarihinde başlayan KYK burs başvuruları, 21 Ekim 2018 tarihinde sona erecek. KYK burs başvuruları bittiğinde ise öğrenciler merakla sonuçların ne zaman açıklanacağını bekliyor. Fakat devam eden KYK burs-kredi başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağı henüz belli değil. KYK burs-kredi başvuru sonuçları açıklandığında haberimizin içeriğinden paylaştığımız link ile erişim sağlayabilirsiniz.

KYK BURSLARI NE ZAMAN ÖDENECEK?

İlk defa burs/ kredi alacak öğrencilere, müracaat ettikleri öğretim yılı başı itibariyle (ekim) normal öğrenim süresince ödeme yapılmaktadır. Bu öğrencilere, T.C. kimlik numaralarının son rakamına göre her ayın 6-10. günleri arasında ödeme yapılmaktadır.

Yazarlar