Gündem KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak? O tarihe dikkat!

KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak? O tarihe dikkat!

30.10.2018 - 10:03 | Son Güncellenme:

15-21 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen KYK burs başvuruları sonrası gözler KYK burs başvuru sonuçlarına çevrildi. Başvuru yapan binlerce öğrenci KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun cevabını arıyor. İşte KYK burs başvuru sonuçlarına dair önemli bilgiler...

KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak O tarihe dikkat

KYK burs - kredi başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? KYK yurt yerleştirmeleri ardından, gözler KYK burs başvuru sonuçlarına çevrildi. Üniversite hayatı boyunca maddi açıdan rahat etmek isteyen öğrenciler, KYK burs bavşvurusunda bulundu. Şimdi KYK burs-kredi başvuru sonuçları için heyecanlanan öğrenciler, başvru sonuçlarının ne zaman açıklanacağını sorguluyor. Peki YURTKUR tarih belirledi mi? KYK burs - kredi başvuru sonuçları açıklandığında, sonuçlar nereden öğrenilecek?

Haberin Devamı

KYK BURS - KREDİ BAŞVURU SONUÇLARI NEREDEN ÖĞRENİLECEK?

Kredi ve Yurtlar Kurumu tafaından açıklanacak olan KYK burs başvuruları için heyecan devam ediyor. KYK burs başvrularının ne zaman açıklanacağı henüz belli değil. 2018-2019 Eğitim Öğretim döneminde KYK burs başvurusunda bulunan öğrenciler, KYK burs başvuru sonuçları açıklandığında https://sonuc.kyk.gov.tr/ adresi üzerinden sonuçları sorgulayabilecek.