Gündem Herkesin gözü yapılacak olan açıklamada! KYK bursları hesaplara yattı mı? KYK burs ücretleri ne kadar?

Herkesin gözü yapılacak olan açıklamada! KYK bursları hesaplara yattı mı? KYK burs ücretleri ne kadar?

26.11.2019 - 08:18 | Son Güncellenme:

KYK bursları hesaplara yattı mı sorusu öğrenciler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Üniversite öğrencilerini yakından ilgilendiren KYK burs başvuru sonuçlarının açıklanmasının ardından taahhütname onayı için verilen süre 19 Kasım'da sona erdi. KYK cephesinden yapılan açıklamada burs ve kredi ücretlerinin Ekim ve Kasım ayı olmak iki aylık olarak hesaplara yatacağı bilgisi sunuldu. Peki KYK bursları hesaplara yattı mı?

Herkesin gözü yapılacak olan açıklamada KYK bursları hesaplara yattı mı KYK burs ücretleri ne kadar

KYK burs ücretleri için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Yüz binlerce öğrenci bu yıl ilk kez burs ve kredi ücreti alacak. Yurtkur tarafından verilen burs ve kredi ücretlerine bu yıl yüzde 10'luk bir zam yapıldı. Başvuru sonuçlarının açıklanmasının ardından adaylar taahhütname onayı için tanınan süre 19 Kasım'da sona erdi. Bu sürenin ardından Ekim ve Kasım ayı ücretlerinin birlikte hesaplara yatırılacağı bilgisi adaylar ile paylaşıldı. KYK bursu almaya hak kazanan adaylar şimdilerde burs ve kredi ücretlerinin ne zaman hesaplara yatacağını merak ediyor. Peki KYK burs ve kredi ücretleri ayın kaçında hesaplara yatacak?

Haberin Devamı

KYK BURS VE KREDİ ÜCRETLERİ YATTI MI?

KYK burs ve kredi ücretleri henüz hesaplara yatmadı. Yüz binlerce öğrenci burs ve kredi ücretlerinin hesaplara yatacağı tarihi araştırmaya devam ediyor. Konuya ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmazken Burs ve kredi ücretlerinin Kasım ayı içerisinde hesaplara yatırılması bekleniyor.