Gündem Lüks villada borç cinayeti

Lüks villada borç cinayeti

31.12.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beykoz’daki bir sitede iki kadın hizmetçinin borç kavgası cinayetle bitti. Olay, cinayeti işleyen kadın hizmetçinin sevgilisinin polise başvurmasıyla fark edildi.

Lüks villada borç cinayeti

Gazeteci Mehmet Barlas’ın oğlu Cemil Barlas’ın villasında cinayet işlendiği ortaya çıktı... İstanbul Beykoz’da lüks villaların bulunduğu bir sitede ayrı evlerde çalışan Türkmenistan uyruklu iki kadın hizmetçinin 2 bin dolar borç yüzünden yaşadıkları kavga vahşi bir cinayetle sonlandı. Kadın hizmetçilerden biri, diğerini bıçaklayarak öldürdükten sonra çalıştığı 3 katlı tripleks villanın banyosunda parçaladı. Ev sahipleri yukarda uyurken gerçekleşen parçalama işlemenin ardından ceset parçalarını önce poşete daha sonra bavula koyan şüpheli, bir taksiyle götürdüğü Zekeriyaköy ormanlık alana attı. Cinayet, kadın hizmetçinin cesedi yok etmesi için yardım istediği sevgilisinin polise başvurması sonucu fark edildi.
‘Polise gitmesini söyledim’
Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürürken Sarıyer’de bir karakola yapılan müracaat cinayeti ortaya çıkardı. Türkmenistan uyruklu bir kişi sevgilisi olan Şahjemal A.’nın kendisine bir cinayet işlediğini anlattığını söyledi. Bu kişi polisteki ifadesinde “Bana arkadaşını öldürdüğünü söyledi. Cesedi yok etmem için yardım istedi. Ancak ona yardımcı olamayacağımı polise gitmesini söyledim” dedi.
Gözaltına alındı
Bu ifadenin ardından Sahjemal A. gözaltına alındı. Asayiş şube müdürlüğüne getirilerek sorguya alınan kadın cinayeti tüm detayları ile anlattı. Sahjemal A. arkadaşının alacağını istemek için eve geldiğini mutfakta konuşurken aralarında kavga çıktığını anlatarak “Önce bana o saldırdı. Beni bıçaklamaya çalıştı. Bende elime bir bıçak aldım. Yere düştü her yer kan olmuştu” dedi.

Haberin Devamı

‘Ormanlık alana attım’

Arkadaşının öldüğünü anladığında paniğe kapıldığını anlatan Sahjemal A., “Ev sahibi olan İngiliz aile eve gelecekti. Bu nedenle cesedi hızla evin alt katında bulunan banyosuna taşıdım. Kanları temizledim. Akşam ev halkı geldi. Bir şeyden şüphelenmediler. Onlar uyuduktan sonra banyoya girip cesedi parçalamaya başladım” dedi.
Cesedi sabaha kadar uğraşarak küçük parçalara ayırdığını anlatan Sahjemal A. “Taksi’den indikten sonra ceset parçaları bulunan poşetleri ormanlık alana attım” dedi.
Şüpheli Sahjemal A. adliyeye sevk edildi.