Gündem ‘Mahkeme uzattıkça Fadıl sağa sola kaçıyor’

‘Mahkeme uzattıkça Fadıl sağa sola kaçıyor’

03.11.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

İstanbul Bayrampaşa’daki ‘Caprice Gold’ ile Maldivler’deki ‘Caprice Maldivler’ adlı gayrimenkul projelerinde, devre mülk satışı yapılan 349 kişiyi dolandırmakla suçlanan ‘Jet Fadıl’ lakaplı Fadıl Akgündüz ve akrabalarının da aralarında bulunduğu 6 sanığın yargılanmasına devam edildi.

‘Mahkeme uzattıkça Fadıl sağa sola kaçıyor’

İstanbul’daki 10’uncu celseye tutuksuz sanıklar Akgündüz, yeğeni ve çok sayıda mağdur katıldı. Mahkeme dava dosyasının bilirkişiye gönderilmesine karar vererek duruşmayı erteledi. Mağdurlar ise dava ilerlemediği gerekçesiyle Akgündüz’e “Adalet sen ölünce gelir” diyerek tepki gösterdi.

Haberin Devamı

‘Dava ilerlemiyor’

Mağdurlardan Ali Galip Oflazer, “Mağdurlar artıyor ama davada gelişme yok” dedi. Mehmet Ayhan “Gecikmiş adalet, adalet değildir. Fadıl bey burayı bize kira garantili verdi ama sonra kira vermedi” diye konuştu. Yakup Terzi ise “Fadıl bizi soydu. 4-5 senedir hakkımızı yiyor. Mahkeme davayı uzattıkça Fadıl sağa sola kaçıyor. Paramızı versin” dedi. Akgündüz bu davayla ilgili 22 Aralık 2015’te dolandırıcılıktan tutuklanmış, 28 Mart’ta tahliye edilmişti.