Gündem Peş peşe yangın haberleri! Ekipler müdahale ediyor

Peş peşe yangın haberleri! Ekipler müdahale ediyor

15.08.2023 - 02:08 | Son Güncellenme:

Malatya’nın Hekimhan ilçesinde meyve bahçelerinin de bulunduğu dağlık alanda yangın çıktı. Siirt ve Bingöl’de orman yangını çıktı. Ekipler, yangınları söndürmek için çalışma başlattı.

Peş peşe yangın haberleri Ekipler müdahale ediyor

Edinilen bilgilere göre, akşam saatlerinde Hekimhan ilçesi Ballıkaya Mahallesi’nde meyve bahçelerinin de bulunduğu dağlık alanda yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın, çok sayıda kayısı ve ceviz bahçesine zarar verdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Haberin Devamı

İtfaiye ekiplerinin mahalle sakinlerinin de desteğiyle alevlere müdahalesi sürerken, yangının yerleşim yerlerine sıçramasından endişe ediliyor.

Peş peşe yangın haberleri Ekipler müdahale ediyor

SİİRT VE BİNGÖL’DE ORMAN YANGINI

Siirt'in Baykan ilçesine bağlı Meşelik köyü mevkinde akşam saatlerinde orman yangını çıktı. İhbarla bölgeye itfaiye, Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri ile İl Özel İdaresi’ne ait iş makineleri ve personelleri sevk edildi. Rüzgarın da etkisiyle yangın büyürken, Diyarbakır, Batman ve Şırnak illerinden yangının söndürülmesi için destek istendi.

Peş peşe yangın haberleri Ekipler müdahale ediyor

BİNGÖL'DEKİ YANGINA MÜDAHALE SÜRÜYOR

Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Servi köyü kırsalındaki ormanda, henüz belirlenemeyen nedenle öğle saatlerinde yangın çıktı. İhbarla bölgeye itfaiye, Orman İşletme Müdürlüğü ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yangına 4 arazöz, 2 itfaiye, 3 iş makinesi, 50 orman işçisi, bazı sivil toplum kuruluşları ve jandarmaya ait 1 helikopterle müdahale ediliyor.

Haberin Devamı

Ekiplerin yangınlara müdahalesi sürüyor.