Gündem Mansur Yavaş yeni projeyi açıkladı: Şehrimizin caddelerini prestijli hale getireceğiz

Mansur Yavaş yeni projeyi açıkladı: Şehrimizin caddelerini prestijli hale getireceğiz

17.02.2024 - 19:08 | Son Güncellenme:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Bahçelievler 7'nci Cadde, Cemal Gürsel Caddesi, Demetevler'deki cadde, İstasyon Caddesi olmak üzere şehrimizin bazı caddelerini, prestijli cadde haline getireceğiz" dedi.

Mansur Yavaş yeni projeyi açıkladı: Şehrimizin caddelerini prestijli hale getireceğiz

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yerel seçim çalışmaları kapsamında Çankaya ilçesindeki Kavaklıdere Dayanışma ve Güzelleştirme Derneği'ni ziyaret etti. Yavaş, Tunalı Hilmi Caddesi için yeni bir proje yapıldığını dile getirerek, söz konusu projenin yaz aylarında hayata geçirileceğini söyledi. Yavaş, kentin hafızasını oluşturan diğer sembol caddeler için de benzer düşünceleri olduğunu kaydederek, "Bahçelievler 7'nci Cadde, Cemal Gürsel Caddesi, Demetevler'deki cadde, İstasyon Caddesi olmak üzere şehrimizin bazı caddelerinin prestijli cadde haline getireceğiz. İnsanların daha çok aileleriyle gezip alışveriş yaptıkları şekilde yapacağız. Yoksa Ankara halkı alışveriş merkezlerinden çıkamıyor" dedi.

Haberin Devamı

'KİMSEYİ AYIRMADAN HİZMET ETMEK DURUMUNDAYIZ'

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Yenimahalle ilçesinde Pir Sultan Abdal Cemevi açılışına katıldı. Yavaş, açılış töreninde seçim çalışmalarına ilişkin açıklama yaptı. Belediye başkanı olarak, şehrin yönetiminde kimseyi ayırmadan hizmet ettiklerini söyleyen Yavaş, "Ayırmak bizim felsefemizde yok. Savaş, düşmana benzediğinizde kaydedilir. Zaman zaman bu tür eleştirilere muhatap oluyoruz. 'Onlar bize şunu yaptı, siz neden yapmıyorsunuz' gibi sözleri söyleyenler var, maalesef. 'Onlar bu ayrımcılığı yaptı iyi mi oldu' diyorum. 'Hayır' diyorlar. O zaman aynı şeyi, bizim yapmamızı neden istiyorsunuz? İşte bizim farkımız bu. Ankara'da yaşayan 6 milyon insanın hiçbirini ayırmadan, hepsini kucaklayarak hizmet etmeye söz vermiştik. Yine aynı şekilde hizmet etmeye söz veriyoruz. Çünkü herkesin vergisini alıyorsak kimseyi ayırmadan hizmet etmek durumundayız. Eski yönetimle şimdiki yönetim arasındaki farkı, Türk milletine ancak bu şekilde ifade edebiliriz. Bizim felsefemizde ayrılmak yok, birleşmek var. Onlar, insanları incittiler. Biz incinsek de incitmiyoruz. Kötü sözleriyle asla muhatap olmuyoruz. Çünkü biz, Türk milletinin beton gibi harcıyız" dedi.