Gündem MasterChef Türkiye ilk eleme adayları belli oldu! MasterChef yeni bölümde...

MasterChef Türkiye ilk eleme adayları belli oldu! MasterChef yeni bölümde...

01.10.2019 - 00:30 | Son Güncellenme:

MasterChef Türkiye'de ilk eleme adayları belli oldu. Dokunulmazlık oyunu ve bireysel dokunulmazlık oyunlarının oynandığı bölümde yarışmacılar düelloya çıktılar. Peki, bu hafta ilk eleme adayları hangi takımdan çıktı? İşte MasterChef Türkiye son bölümde yaşananlar...

MasterChef Türkiye ilk eleme adayları belli oldu MasterChef yeni bölümde...

TV8'in ilgiyle takip edilen yarışması MasterChef Türkiye 22. yeni bölümüyle izleyicinin karşısına çıktı. Her bir bölümü ayrı heyecana sahne olan MasterChef'te ilk dokunulmazlık oyunu oynandı ve haftanın ilk eleme adayları belli oldu. Peki MasterChef son bölümde dokunulmazlığı hangi takım kazandı ve eleme adayları kimler oldu?

DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef Türkiye 22. son bölümde takımlar düello yarışına çıktı. Birebir performans gösteren yarışmacılar arasında puanlama yapıldı. Dokunulmazlık oyununu Mavi takım kazandı. Böylelikle haftanın ilk eleme adaylarının Kırmızı takımdan olacağı belli oldu.

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Dokunulmazlık oyunu sonrası Kırmızı takım kendi arasında bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı.

Bireysel dokunulmazlık oyununda şeflerin oyları ile dokunulmazlığı kazanan Ekin, eleme adayı olarak Eda'yı seçti ve ilk eleme adayı Eda oldu.

Eda'nın ardından 2. eleme adayını belirlemek için Kırmızı Takım arasında oylama yapıldı ve oylama sonrası en çok oyu Alican aldı ve bu haftanın ikinci eleme adayı Alican oldu...

Haberin Devamı

MASTERCHEF TÜRKİYE 23. BÖLÜM FRAGMANI

Yeni bölümü ile bu akşam ekrana gelecek olan MasterChef Türkiye'de ünlü konuklara yemek yapılacak. Safa Sarı, Onur Buldu, Doğu Demirkol ve İbrahim Büyükak konuk olacak. Dokunulmazlığı alan takım hangisi olacak?