Gündem MasterChef Türkiye 29 Ekim özel bölümü! Dokunulmazlık oyununda büyük mücadele...

MasterChef Türkiye 29 Ekim özel bölümü! Dokunulmazlık oyununda büyük mücadele...

29.10.2019 - 07:27 | Son Güncellenme:

MasterChef Türkiye bu akşam 29. Ekim özel bölümü ile ekrana gelecek. Gazilerimiz için yemek yapacak olan mavi ve kırmızı takımda rekabet kızışacak. MasterChef Türkiye dokunulmazlık oyununu hangi takım kazanacak merak konusu. İşte MasterChef Türkiye 29 Ekim özel bölümü 38. bölüm fragmanı...

MasterChef Türkiye 29 Ekim özel bölümü Dokunulmazlık oyununda büyük mücadele...

TV8'in heyecanla takip edilen yarışması MasterChef Türkiye'de heyecan dinmek bilmiyor. Dün akşam 37. bölümü ile ekrana gelen MasterChef Türkiye'de kaptanlık yarışı yapıldı.

Haberin Devamı

Bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek olan MasterChef Türkiye'de 29 Ekim özel bölümü yapılacak. Takımlar dokunulmazlık yarışında gazilerimize yemek yapacaklar.

MASTERCHEF TÜRKİYE 38. BÖLÜM FRAGMANI

KAPTANLIK YARIŞINDA KİM BİRİNCİ OLDU?

Şefler kaptanlık yarışı için yarışmacılardan 3 ayrı kurabiye çeşidi istedi. En iyi üç yarışmacı olarak Suna, Cemre ve Rıfat çıktı. Suna'nın şeflerden izinsiz tabağından kurabiye yemesi ile Somer Şef Suna'yı kaptanlık yarışının dışında bıraktı. Rıfat ve Cemre arasındaki seçim sonucuna göre ise bu hafta mavi takımın kaptanı Rıfat oldu.

JÜRİDEN BÜYÜK CEZA

Kaptanlık yarışında kurabiyeleri yetiştiremeyen 6 kişiye şeflerden görülmemiş bir ceza geldi. Güzide, Alican, Kıvanç, Yasin, Batuhan ve Ekin'in yer aldığı 6 kişiye iki ceza verildi. Cezalı olan 6 kişi MasterClass eğitimine katılmayacak.

Haberin Devamı

İkinci ceza ise; 6 yarışmacı arasından 2 kişi direk olarak eleme potasına girecek. Yapılan ceza yarışmasında eleme potasına giren iki isim Ekin ve Alican oldu.

 

MasterChef Türkiye 29 Ekim özel bölümü Dokunulmazlık oyununda büyük mücadele...