Gündem MasterChef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Kimler eleme adayı oldu?

MasterChef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Kimler eleme adayı oldu?

17.09.2019 - 00:42 | Son Güncellenme:

MasterChef Türkiye'de ilk eleme adayları bu akşam belli oldu. Dokunulmazlık oyunu ve bireysel dokunulmazlık oyunlarının oynandığı bölümde Orhan'ın fenalık geçirmesi korkulu anlara sahne oldu. Peki sevilen yarışmanın 14. yeni bölümünde dokunulmazlığı hangi takım kazandı ve eleme adayları kimler oldu?

MasterChefte dokunulmazlığı hangi takım kazandı Kimler eleme adayı oldu

TV8'in ilgiyle takip edilen yarışması MasterChef Türkiye 14. yeni bölümüyle izleyicinin karşısına çıktı. Her bir bölümü ayrı heyecana sahne olan MasterChef'te bu akşam ilk dokunulmazlık oyunu oynandı ve haftanın ilk eleme adayları belli oldu. Peki canlı yayında Orhan ile ilgili korkutan bir gelişmeye de sahne olan MasterChef son bölümde dokunulmazlığı hangi takım kazandı ve eleme adayları kimler oldu?

MASTERHCEF ORHAN'A NE OLDU?

TV8'in sevilen yarışması MasterChef Türkiye, bu akşam 15. yeni bölümüyle ekranlara geldi. İlgiyle takip edilen yarışmada bu akşam Orhan Eren şoku yaşandı. Peki Orhan Eren'e ne oldu? İşte merak edilen sorunun yanıtı...

MasterChef Türkiye yarışmacısı Orhan'ın bir kaç gündür rahatsız olduğu, son bölüm çekimlerinden önce hastanede serum aldığı ortaya çıktı. Somer Şef ise yarışmacının sağlık durumu hakkında bilgi vererek, Orhan'ın durumunun iyi olduğu, evde dinlenlendiği ve yeniden program katılacağını söyledi.

DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef Türkiye 15. yeni bölümde büyük heyecana sahne olan dokunulmazlık oyununu Kırmızı takım kazandı. Böylelikle haftanın ilk eleme adayları Mavi takımdan olacak.

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Dokunulmazlık oyunu sonrası Mavi takım kendi arasında bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Bireysel dokunulmazlık oyununda şeflerin oyları ile dokunulmazlığı kazanan Yasin, eleme adayı olarak Suna'yı seçti ve ilk eleme adayı Suna oldu.

Suna'nın ardından 2. eleme adayını belirlemek için Kırmızı takım arasında oylama yapıldı ve ikinci eleme adayı Yasin oldu...